به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از دکتر محمدمهدی مردانشاهی: اخذ اعتبار علمی و ترویجی برای مجله راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی و تقارن آن با سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نویدی به علاقمندان پژوهش های کاربردی در حوزه کشاورزی است.

مدیر مسئول مجله راهبردی کارآفرینی در کشاورزی با اعلام خبر اخذ اعتبار علمی و ترویجی برای مجله راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی و بیان اهمیت اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، به ویژه در بخش کشاورزی، توفیق در این بخش را منوط به انجام پژوهش­ های کاربردی و ارایه راهبردهای کارآفرینی خواند و افزود: پژوهش های کاربردی و تقاضامحور در صنعت کشاورزی زمینه ­ساز اقتصاد مقاومتی و تولید در کشور خواهد بود و ثمرات رشد در این صنعت کهن و حیاتی، در بطن جامعه فراگیر خواهد شد.

مدیر مرکز کارآفرینی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری تأمین امنیت غذایی و به دنبال آن افزایش سطح رفاه اجتماعی را به عنوان زیربنایی­ترین نیاز بشر و در صدر اولویت­ های حرکت در مسیر عدم وابستگی خواند و احیای جایگاه صنعت کشاورزی در فرهنگ عمومی جامعه به ویژه جوانان را ضروری دانست.

وی افزود: متأسفانه در دهه­ های اخیر مسیرهای شغلی و ارزش­های شکل گرفته در کشور، با تولید و اشتغال به خصوص در حوزه کشاورزی فاصله داشته است و تا زمانی­که این صنعت به جایگاه اصلی خود در فرهنگ جامعه دست نیابد، گرایش و اقبال عمومی به آن بهبود نخواهد یافت و توسعه و کارآفرینی در این بخش را نمی­ توان انتظار داشت.

دکتر مردانشاهی خاطر نشان ساخت که مجله راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی که اخذ اعتبار آن با تدبیر و حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور میسر شده است؛ توسط دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با رویکرد علمی و ترویجی و با هدف ترویج و نهادینه نمودن فرهنگ کسب و کار مولد انتشار می یابد و پذیرای یافته های علمی پژوهشگران دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی کشاورزی می باشد.

jea.sanru.ac.ir مجله راهبردهای کارآفرینی
   1396/1/21 11:57