ارتقاء مرتبه علمی عضو هیأت علمی دانشکده علوم دامی و شیلات‏‏
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری: در هفتاد و یکمین جلسه هیات ممیزه  با ارتقای مرتبه علمی دکتر ابوالقاسم اسماعیلی فریدون، عضو هیأت علمی دانشکده علوم دامی و شیلات به مرتبه دانشیاری مورد تایید قرار گرفت.
 بدینوسیله ارتقاء جنابعالی از مرتبه استادیاری به دانشیاری را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده، امید است در سایه توجهات حضرت ولی عصر(عج) و کوشش های بی شائبه و مستمر شما و دیگر همکاران محترم دانشگاهی شاهد رشد و ارتقاء بیش از پیش جامعه علمی کشور به ویژه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری باشیم.
 روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به دکتر اسماعیلی و همکاران محترم دانشکده علوم دامی و شیلات تبریک عرض می نماید.
   1395/12/16 10:12

3.8/10 (تعداد آرا 5 نفر )