اطلاعیه «مسابقه کتابخوانی نیایش آسمانی» کانون قرآن و عترت دانشجویان
کانون قرآن و عترت دانشجویان «مسابقه کتابخوانی نیایش آسمانی» را برگزار می نماید:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، خانم مهندس کریمی دبیر کانون قرآن و عترت دانشجویان، نحوه شرکت در این مسابقه را که در تاریخ 16 اسفند ماه برگزار می گردد، به شرح زیر بیان کرد:

شرکت کنندگان محترم می توانند جهت شرکت در مسابقه، عدد 2 را به سامانه پیامکی کانون قرآن و عترت به شماره 30006132102030 ارسال نمایند.

وی همچنین از راهیابی برگزیدگان این مسابقه به سی و دومین دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان جهت حضور در مرحله ی منطقه ای خبر داد.
دبیر کانون قرآن و عترت دانشجویان در پایان بیان داشت: شرکت کنندگان می توانند سؤالات و نظرات خود را پیرامون این مسابقه و سایر برنامه های کانون قرآن و عترت به سامانه پیامکی ذکر شده ارسال فرمایند.

1395/11/26 13:22