اطلاعیه برگزاری اردوی فرهنگی – تفریحی کارکنان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

پیرو مصوبه شورای فرهنگی دانشگاه و به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی، سومین اردوی فرهنگی تفریحی کارکنان دانشگاه همراه با کارگاه آموزشی  در مورخه ۱۸  و ۱۹ مرداد ماه روز پنجشنبه و جمعه در منطقه آلاشت ( سوادکوه) برگزار می گردد. همکاران گرامی حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه تاریخ ۳ مرداد ماه ، فرصت دارند حضور خود را به دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی ، سرکار خانم شجاعی تلفن داخلی ۲۷۰۶ و سرکار خانم ساجدی تلفن داخلی ۲۵۱۶ اطلاع رسانی نمایند.

-همکارانی که تمایل دارند با وسیله نقلیه شخصی، در اردو حضور یابند، اطلاع دهند.

– به علت لزوم صدور بیمه برای همکاران، پذیرش همکارانی که از قبل ثبت نام نکرده اند به هیچ وجه امکان پذیر نخواهد بود.

– تبصره مهم: اطلاعیه های بعدی از طریق سیستم پیام اتوماسیون به اطلاع همکاران محترم خواهد رسید.

– در صورت نام نویسی و عدم حضور در اردو، حداقل پنجاه درصد هزینه های اردوئی از حقوق کارکنان کسر می گردد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه