«اطلاعیه برگزاری امتحانات پایان نیم­سال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶»

• امتحانات پایان نیم­سال دوم سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ از تاریخ ۱۹/۰۳/۱۳۹۷ تا ۰۲/۰۴/۱۳۹۷ به شرح جدول زیر برگزار می­شود:
ردیفنام دانشکده/گروه/درسمقطع تحصیلیمحل برگزاری امتحان
۱دانشکده علوم زراعیکلیه مقاطعدانشکده جدید علوم زراعی
۲دانشکده مهندسی زراعیکلیه مقاطعساختمان کلاس‏ها (ساختمان ۸۰۰)
۳دانشکده علوم دامی و شیلات و گروه علوم پایهکلیه مقاطعدانشکده علوم دامی و شیلات
۴دانشکده منابع طبیعیکلیه مقاطعدانشکده منابع طبیعی (بادله)
۵امتحانات دروس عمومی و معارف اسلامیکارشناسیساختمان علوم پایه- دانشکده منابع طبیعی

به اطلاعیه­های تکمیلی گروه معارف اسلامی در سایت دانشگاه مراجعه شود.

۶پردیس دانشگاهیتحصیلات تکمیلیبر اساس برنامه اعلام شده دانشکده مربوطه

• ساعت شروع کلیه­ی امتحانات به شرح زیر می­باشد:
امتحانات اول نوبت صبح: ساعت ۸:۳۰امتحانات دوم نوبت صبح: ساعت ۱۰:۳۰امتحانات بعد از ظهر: ساعت ۱۳:۳۰
  • – دانشجویان باید ۱۰ دقیقه قبل از شروع امتحانات در محل برگزاری امتحان حضور داشته باشند.
  • همراه داشتن کارت ورود به جلسه امتحان و کارت دانشجویی برای هر یک از دانشجویان در کلیه­ی امتحانات الزامی می‌باشد. کلیه دانشجویان (همه­ی مقاطع تحصیلی) موظفند نسبت به اخذ کارت ورود به جلسه امتحان از طریق مراجعه به پرتال آموزشی خود پس از انجام ارزشیابی اساتید مربوطه، اقدام نموده و کارت مذکور را در کلیه امتحانات به همراه داشته باشند.
  • لوازم شخصی دانشجویان باید بیرون از سالن برگزاری امتحانات قرار داده شود و دانشگاه هیچ­گونه مسئولیتی در مورد این لوازم به ­عهده نمی­گیرد. لذا دانشجویان از همراه داشتن وسایل غیر ضروری خودداری نمایند.
  • مواردی که در آیین نامه انضباطی تقلب محسوب می­گردد شامل صحبت کردن، همراه داشتن تلفن همراه، کتاب، جزوه، یادداشت و … بوده و مطابق آیین­نامه انضباطی با افراد خاطی برخورد خواهد شد.

مدیریت امور آموزشی دانشگاه