«اطلاعیه برگزاری امتحانات پایان نیم­سال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶»

• امتحانات پایان نیم­سال دوم سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ از تاریخ ۱۹/۰۳/۱۳۹۷ تا ۰۲/۰۴/۱۳۹۷ به شرح جدول زیر برگزار می­شود:
ردیف نام دانشکده/گروه/درس مقطع تحصیلی محل برگزاری امتحان
۱ دانشکده علوم زراعی کلیه مقاطع دانشکده جدید علوم زراعی
۲ دانشکده مهندسی زراعی کلیه مقاطع ساختمان کلاس‏ها (ساختمان ۸۰۰)
۳ دانشکده علوم دامی و شیلات و گروه علوم پایه کلیه مقاطع دانشکده علوم دامی و شیلات
۴ دانشکده منابع طبیعی کلیه مقاطع دانشکده منابع طبیعی (بادله)
۵ امتحانات دروس عمومی و معارف اسلامی کارشناسی ساختمان علوم پایه- دانشکده منابع طبیعی

به اطلاعیه­های تکمیلی گروه معارف اسلامی در سایت دانشگاه مراجعه شود.

۶ پردیس دانشگاهی تحصیلات تکمیلی بر اساس برنامه اعلام شده دانشکده مربوطه

• ساعت شروع کلیه­ی امتحانات به شرح زیر می­باشد:
امتحانات اول نوبت صبح: ساعت ۸:۳۰ امتحانات دوم نوبت صبح: ساعت ۱۰:۳۰ امتحانات بعد از ظهر: ساعت ۱۳:۳۰
  • – دانشجویان باید ۱۰ دقیقه قبل از شروع امتحانات در محل برگزاری امتحان حضور داشته باشند.
  • همراه داشتن کارت ورود به جلسه امتحان و کارت دانشجویی برای هر یک از دانشجویان در کلیه­ی امتحانات الزامی می‌باشد. کلیه دانشجویان (همه­ی مقاطع تحصیلی) موظفند نسبت به اخذ کارت ورود به جلسه امتحان از طریق مراجعه به پرتال آموزشی خود پس از انجام ارزشیابی اساتید مربوطه، اقدام نموده و کارت مذکور را در کلیه امتحانات به همراه داشته باشند.
  • لوازم شخصی دانشجویان باید بیرون از سالن برگزاری امتحانات قرار داده شود و دانشگاه هیچ­گونه مسئولیتی در مورد این لوازم به ­عهده نمی­گیرد. لذا دانشجویان از همراه داشتن وسایل غیر ضروری خودداری نمایند.
  • مواردی که در آیین نامه انضباطی تقلب محسوب می­گردد شامل صحبت کردن، همراه داشتن تلفن همراه، کتاب، جزوه، یادداشت و … بوده و مطابق آیین­نامه انضباطی با افراد خاطی برخورد خواهد شد.

مدیریت امور آموزشی دانشگاه