اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی
به اطلاع پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی می­رساند ثبت نام در روزهای دوشنبه به تاریخ 9/11/96 لغایت چهارشنبه به تاریخ 11/11/96 به صورت حضوری انجام می­شود. لذا پذیرفته شدگان با در دست داشتن مدارک زیر به دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری- آموزش کل- اطاق 519 مراجعه نمایند.

مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری:
  1. اصل شناسنامه و تصویر آن (دو سری کپی ازتمام صفحات)
  2. اصل کارت ملی و تصویر آن (دو سری کپی پشت و رو)
  3. اصل دفترچه بیمه و تصویر آن (در صورت دارا بودن-یک سری کپی)
  4. عکس تمام رخ 4*3 تهیه شده در سال جاری پشت نویسی شده (6 قطعه)
  5. اصل گواهی موقت دیپلم متوسطه و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات و تصاویر آنها (دو سری کپی)
  6. اصل گواهی مقطع دیپلم متوسطه و پیش دانشگاهی وتصاویر آنها (دو سری کپی)
  7. اصل رسيد پستی تاییدیه تحصيلي از باجه پست (پذيرفته شدگان بايد با در دست داشتن گواهي پيش دانشگاهي به باجه های پست مراجعه و درخواست تاييديه مدرك پيش دانشگاهي كرده و رسيد آن را زمان ثبت نام به همراه داشته باشند)
  8. مدارک دال بر مشخص شدن وضعیت نظام وظیفه برادران
  9. حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت
  10. گواهی تاییدیه ازسوی ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یا وزارت جهاد کشاورزی در خصوص داوطلبان رزمنده
  11. فیش بانکی به مبلغ 350,000ريال(سی­صد و پنجاه هزار ریال) فقط توسط دانشجويان نوبت دوم (شبانه) به ازاي هرنيم­سال تحصيلي به شماره حساب  968083236 نزد بانك تجارت شعبه  بلوار خزر ساري به نام شهریه دانشجویی دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي ساري، بابت هزينه خدمات رفاهي پرداخت شود.
  12. فیش بانکی به مبلغ 50,000 ريال (پنجاه هزار ریال) فقط توسط دانشجويان نوبت دوم (شبانه) بابت هزینه صدور کارت دانشجویی به شماره حساب  968083260  نزد بانك تجارت شعبه  بلوار خزر ساري به نام سایر درآمدهای دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، پرداخت شود.
  13. مبالغ پرداختی در فیش های جداگانه واریز شود.
  14. واریز مبلغ شهریه دانشجویان نوبت دوم (شبانه) که در محل ثبت نام براساس تعداد واحدهای ارایه شده مربوط به هر رشته محاسبه می­شود.

جدول شهریه مقطع کارشناسی برای دانشجویان نوبت دوم (شبانه) ورودی سال تحصیلی 97-1396 (ریال)
شهریه ثابت (هر نیم‏سال تحصیلی) شهریه متغیر برای هر واحد درسی شهریه دروس عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی برای هرساعت اجرا در هفته شهریه هر واحد پروژه در صورت وجود در برنامه آموزشی
عمومی پایه نظری اصلی و تخصصی (نظری)
2470000 197000 326000 395000 296000 1186000