اطلاعیه شماره دو ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال تحصیلی 97-96 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان نهایی رشته های مختلف مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری ثبت نام از پذیرفته شدگان ارشد در این دانشگاه طبق جدول ذیل انجام میگیرد. پذیرفته شدگان محترم بایستی پس از تهیه مدارک و مستندات خواسته شده بصورت الکترونیکی ) اسکن مستندات با کیفیت و حجم تعریف شده درراهنمای ثبت نام الکترونیکی (به آدرس ذیل
ورود به سامانه ثبت نام الکترونیکی از لینک زیر:

مراجعه و با وارد کردن کد ملی و شماره داوطلبی به سامانه ورود و نسبت به ثبت نام الکترونیکی اقدام نمایند .

راهنمای ثبت نام الکترونیکی از طریق لینک زیر قابل دریافت است.

دریافت فایل راهنمای ثبت نام الکترونیکی

جدول زمانی ثبت نام الکترونیکی و حضوری
ثبت نام تاریخ
ثبت نام الکترونیکی مقطع کارشناسی ارشد از ساعت 8صبح روزسه شنبه 14 شهریور تا ساعت24  روز جمعه 17 شهریور
ثبت نام حضوری مقطع کارشناسی ارشد حروف اول نام خانوادگی الف تا د از ساعت 8:15 الی 15
دو شنبه 20/6/96
ثبت نام حضوری مقطع کارشناسی ارشد حروف اول نام خانوادگی ذ تا غ از ساعت 8:15 الی 15
سه شنبه 21/6/96
ثبت نام حضوری مقطع کارشناسی ارشد حروف اول نام خانوادگی ف تا ی از ساعت 8:15 الی 15
چهار شنبه 22/6/96

توصیه میشود پذیرفته شدگان محترم قبل از روز چهارشنبه نسبت به ورود به سامانه و کنترل یوزر پسورد خود اقدام نمایند تا امکان پاسخگویی به اشکالات احتمالی از طریق ایمیل ذیل فراهم باشد.

لازم به توضیح است عدم اقدام به ثبت نام الکترونیکی به منزله انصراف از ثبت نام و تحصیل بوده و تاریخ های فوق قابل تمدید نمی باشند.

مدارک لازم جهت ثبت نام الکترونیکی :
نکته مهم : مدارک اسکن شده بایستی کاملا واضح و خوانا و اندازه فایلها بین 95 تا حداکثر 100 کیلو بایت و قابل چاپ باشد (از تهیه عکس از مستندات با موبایل و دوربین عکاسی جدا خودداری فرمایید )
  1. اسکن از صفحات اول و توضیحات شناسنامه در قالب یک فایل
  2. اسکن کارت ملی(دوطرف در قالب یک فایل)
  3. اسکن گواهی موقت مقطع کاردانی وکارشناسی
  4. اسکن فرم های ثبت نام (فرمهای ثبت نام از طریق لینکهای ذیل قابل دریافت است ) لازم به توضیح است فرمهای ثبت نام بایستی بدون امضا واثر انگشت اسکن شوند . امضا و اثر انگشت در روز ثبت نام حضوری در محل ثبت نام انجام می شود.
5 .اسکن فرم شماره 15 (گواهی تائید معدل) با ذکر تعداد واحد گذرانده با تائید آموزش دانشگاه محل تحصیل مقطع قبلی برای پذیرفته شدگانی که تا تاریخ 31/6/96دانش آموخته می شوندبرای دانشجویانی که دارای مدرک می باشند در این قسمت، مدرک تحصیلی را اسکن نمایند .
6. اسکن مدارک دال بر مشخص شدن وضعیت نظام وظیفه برادران
7.اسکن حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت

ثبت نام حضوری در محل ساختمان کتابخانه مرکز اسناد  این دانشگاه واقع در کیلومتر 9 جاده خزرآباد (دریا) مطابق جدول زمانی انجام می شود. لذا پذیرفته شدگان ضروری است با به همراه داشتن پرینت کد رهگیری و مدارک زیر جهت ثبت نام حضوری به دانشگاه مراجعه نمایند. چنانچه هریک از دانشجویان جهت ثبت نام الکترونیکی با پیغام خطاهای احتمالی روبرو و موفق به ثبت نام نشدند مراتب را با ذکر نوع خطا ( و شماره تماس جهت تماس احتمالی) به ایمیل ذیل ارسال تا بررسی لازم بعمل آمده و نتیجه به همان ایمیل دانشجوفرستاده خواهد شد. همه دانشجویان در مدت تعیین شده موفق به ثبت نام الکترونیکی خواهند شد .

مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری :
  1. اصل شناسنامه و تصویر آن ( دو سری ازتمام صفحات)
  2. اصل کارت ملی و تصویر آن ( دو سری از دو طرف)
  3. عکس تمام رخ با حجاب کامل اسلامی برای خواهران6 قطعه وبرادران12 قطعه
  4. اصل گواهی موقت مقطع کارشناسی و یک یرگ فتوکپی آن( لازم به توضیح است اصل مدارک تحصیلی پس از تحویل به دانشگاه به هیچ عنوان قابل استرداد نمی باشد بنابراین پذیرفته شدگان محترم لازم است قبل از تحویل پرونده جهت موارد نیاز احتمالی چند نسخه (کپی برابر اصل ) از مدارک تحصیلی تهیه نمایند تا درمواقع لزوم از آنها استفاده نمایند).
  5. اصل گواهی موقت مدرک کاردانی و تصویر آن برای فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته
  6. فرم شماره یک ثبت نام تکمیل شده ؛یاد آور می شود دانشجو باید امضاو اثر انگشت مربوط به خود روی فرم یک را در حضور مسئول ثبت نام در زمان ثبت نام حضوری انجام دهد.
  7. فرم شماره 16 تکمیل شده مبنی بر تعهد استفاده از آموزش رایگان ویژه دانشجویان روزانه
  8. فرم شماره 15 تکمیل شده (گواهی تائید معدل) با ذکر تعداد واحد گذرانده با تائید برای دانشجویانی که تا تاریخ 31/6/96 دانش آموخته می شوند.
  9. مدارک دال بر مشخص شدن وضعیت نظام وظیفه برادران
  10. حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت
  11. گواهی تاییدیه از سوی ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یا وزارت جهاد کشاورزی در خصوص داوطلبان رزمنده
  12. پرینت صفحه مربوط به اطلاعات کامل و کدرهگیری

1. فیش بانکی به مبلغ سی و پنج هزارتومان جهت هزینه معاینات پزشکی و تشکیل پرونده سلامت به حساب شماره
968083260 بانک تجارت شعبه بلوار خزر ساری، کد شعبه 9680 (قابل واریز از تمام شعب بانک تجارت در سراسر کشور)

پاسخ به سوالات و رسیدگی به اشکالات احتمالی فقط از طریق ایمیل pardis.sari1392@gmail.com در ساعات اداری امکان پذیر می باشد
به دانشجویان توصیه می شود از راهنمای ثبت نام و کروکی قبلا پرینت تهیه نمایند.

آخرین اخبار مربوط به دانشجویان ورودی جدید را از طریق کانال https://t.me/sanru1396 دریافت نمایید. ضمنا سوالات خود را می توانید برای مدیر گروه کانال @LARIMI  ارسال نمایید.

دانلود فرم شماره1 مخصوص دانشجویان روزانه(دو نسخه تهیه شود)
دانلود فرم شماره1 مخصوص دانشجویان استعداد درخشان(دو نسخه تهیه شود)
دانلود فرم شماره14

دانلود فرم شماره 15