اطلاعیه شماره دو ثبت نام پذیرفته شدگان دکتری سال تحصیلی ۹۸-۹۷ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

ضمن عرض تبریک  به پذیرفته شدگان نهایی رشته های مختلف  مقطع دکتری  در دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری  ثبت نام از پذیرفته شدگان دکتری در این دانشگاه طبق جدول ذیل انجام میگیرد. پذیرفته شدگان محترم بایستی پس از تهیه مدارک و مستندات خواسته شده بصورت الکترونیکی ) اسکن مستندات با کیفیت و حجم تعریف شده درراهنمای ثبت نام الکترونیکی (به آدرس ذیل

ورود به سامانه ثبت نام الکترونیکی

مراجعه و با وارد کردن کد ملی و شماره داوطلبی  به سامانه ورود و نسبت به ثبت نام  الکترونیکی اقدام نمایند .
جدول زمانی ثبت نام   الکترونیکی و حضوری

ثبت نامتاریخ
ثبت نام  الکترونیکی (از ۸ صبح روز  ۱۶ شهریور تا ساعت ۲۴ روز هجدهم شهریور)۹۷ شهریور ۱۶ الی ۱۸ شهریور ۹۷
ثبت نام حضوری  حروف اول نام خانوادگی
الف تا د
۱۹ شهریور
ثبت نام حضوری  حروف ذ تا غ۲۰ شهریور
ثبت نام حضوری  حروف ف تا ی۲۱ شهریور

لازم به توضیح است عدم اقدام به ثبت نام الکترونیکی به منزله انصراف از ثبت نام  و تحصیل بوده و تاریخ های فوق قابل تمدید نمی باشند.

مدارک لازم جهت ثبت نام الکترونیکی :

نکته مهم : مدارک اسکن شده بایستی کاملا واضح و خوانا و اندازه فایلها بین ۹۵ تا حداکثر ۱۰۰ کیلو بایت و قابل چاپ باشد (از تهیه عکس از مستندات با موبایل و دوربین عکاسی جدا خودداری فرمایید )

1. اسکن از صفحات اول و توضیحات  شناسنامه در قالب یک فایل
  2. اسکن کارت ملی(دوطرف در قالب یک فایل(
  3. اسکن گواهی موقت مقطع کاردانی وکارشناسی وکارشناسی ارشد
  4. اسکن فرم های ثبت نام ( فرمهای ثبت نام از طریق لینکهای ذیل قابل دریافت است ) لازم به توضیح است فرمهای ثبت نام   بایستی بدون امضا واثر انگشت اسکن شوند . امضا و اثر انگشت در روز ثبت نام حضوری در محل ثبت نام انجام می شود.
  5.    اسکن فرم شماره ۱۵  مبنی بر تعهد استفاده از آموزش رایگان ویژه دانشجویان روزانه می باشد.
  1. اسکن فرم شماره ۲ (گواهی تائید معدل) با ذکر تعداد واحد گذرانده با تائید آموزش دانشگاه محل تحصیل مقطع قبلی برای پذیرفته شدگانی که تا تاریخ ۳۱/۶/۹۷دانش آموخته می شوندبرای دانشجویانی که دارای مدرک می باشند در این قسمت مدرک تحصیلی را اسکن نمایند  .
  2. اسکن مدارک دال بر مشخص شدن وضعیت نظام وظیفه برادران
  3. اسکن حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت
  4. تاکید می شود از آپلود مدارک غیر مرتبط در فیلد های درخواستی جدا خوداری شود.
  5. ثبت نام حضوری در محل ساختمان کتابخانه این دانشگاه واقع در کیلومتر ۹ جاده خزرآباد (دریا)  مطابق جدول زمانی  انجام می شود. لذا پذیرفته شدگان ضروری است با به همراه داشتن پرینت کد رهگیری  و مدارک زیر جهت ثبت نام  حضوری به دانشگاه مراجعه نمایند. مدارک لازم جهت ثبت نام  حضوری  :
  1. اصل شناسنامه و تصویر آن ( ۳ سری ازتمام صفحات)
  2. اصل کارت ملی و تصویر آن ( ۳ سری از دو طرف)
  3. عکس تمام رخ  (۴*۳)با حجاب کامل اسلامی برای خواهران۶ قطعه  وبرادران۱۲  قطعه  ( حتما پشت نویسی گردد)
  4. اصل گواهی موقت مقطع کاردانی  وکارشناسی وکارشناسی ارشد وتصویر آنها به تعداد ۴سری ( لازم به توضیح است اصل مدارک تحصیلی پس از تحویل به دانشگاه به هیچ عنوان قابل استرداد نمی باشد بنابراین پذیرفته شدگان محترم لازم است قبل از تحویل پرونده جهت موارد نیاز احتمالی چند نسخه کپی برابر اصل دفتر خانه ای از مدارک تحصیلی تهیه نمایند تا درمواقع لزوم از آنها استفاده نمایند(.
  5. اصل گواهی موقت مدرک کاردانی و تصویر آن برای فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته
  6. فرم  شماره یک (فرم ثبت نام) تکمیل شده ؛یاد آور می شود دانشجو باید امضاو اثر انگشت مربوط به خود روی فرمهای یک و پانزده   را در حضور مسئول ثبت نام در زمان ثبت نام حضوری انجام دهد.
  7. فرم شماره ۱۵ تکمیل شده  مبنی بر تعهد استفاده از آموزش رایگان ویژه دانشجویان روزانه
  8. فرم د  تکمیل شده (گواهی تائید معدل) با ذکر تعداد واحد گذرانده با امضا و مهر معاون آموزشی دانشگاه محل تحصیل قبلی    برای دانشجویانی که تا تاریخ ۳۱/۶/۹۷ دانش آموخته می شوند. این فرم در صفحه ۹۴ دفترچه راهنمای انتخاب رشته  سال ۹۷ موجود می باشد. تاکید می گردد حتما فرم مربوطه بعد از امضائ معاون در دبیر خانه دانشگاه مربوطه ثبت گردد.
  9. مدارک دال بر مشخص شدن وضعیت نظام وظیفه برادران
  10. حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت
  11. گواهی تاییدیه از سوی ستاد مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یا وزارت جهاد کشاورزی در خصوص داوطلبان رزمنده ( فرم را از مسئول ثبت نام میتوانید دریافت نمائید.)
  12. پرینت صفحه مربوط به اطلاعات کامل و کدرهگیری وکلیه فرم های درج در اطلاعیه در هنگام ثبت نام حضوری تحویل مسئول ثبت نام نمائید. ***
  1. فیش بانکی به مبلغ پانصد هزارریال(پنجاه هزارتومان )جهت هزینه معاینات پزشکی و تشکیل پرونده سلامت به حساب شماره     ۹۶۸۰۸۳۲۶۰       بانک تجارت شعبه بلوار خزر ساری، بنام سایر در آمدهای دانشکاه ، کد شعبه ۹۶۸۰ (قابل واریز از تمام شعب بانک تجارت در سراسر کشور)

پذیرفته شدگان پردیس دانشگاهی  پس ازثبت نام  حضوری بایستی نسبت به واریز شهریه قبل از انتخاب واحد اقدام نمایند.  جهت اطلاع باجه بانک تجارت ( همراه با عابر بانک تجارت)جهت نقل و انتقال وجه و واریز شهریه درداخل دانشگاه  فعال می باشد.
پاسخ به سوالات احتمالی از طریق ایمیل pardis@sanru.ac.ir  در مدت ثبت نام  امکان پذیر می باشد.

form1

form 2