اطلاعیه شماره دو دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری در خصوص مرحله مصاحبه وارزیابی تخصصی آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۱۳۹۷

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای تمامی متقاضیان تحصیل در دوره های دکتری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری شرایط وجزئیات دقیق برگزاری مرحله دوم پذیرش دانشجوی دکتری این دانشگاه بشرح ذیل باطلاع عزیزان رسانده می شود:

الف- شرایط عمومی:

۱٫       دارا بودن صلاحیت عمومی( ۱- اعتقاد به دین مبین اسلام ۲- پذیرفتن قانون اساسی وعدم مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران۳- نداشتن سوء پیشینه ۴- عدم وابستگی حزبی )

۲٫       نداشتن منع قانونی برای ادامه تحصیل از لحاظ نظام وظیفه برای داوطلبان مرد

ب – صلاحیت های علمی و آموزشی :

۱٫       این دانشگاه در هیچیک از کدرشته های امتحانی آزمون کتبی برگزار نمی کند .

۲٫       شرکت کنندگان در آزمون سنجش که برای آنها کارنامه مرحله اول ودوم ( سنجش علمی ) توسط سازمان سنجش آموزش کشور صادر شده است و بر اساس کارنامه واجد شرایط شرکت در مصاحبه این دانشگاه شناخته شده اند در صورت تمایل به شرکت در مصاحبه این دانشگاه ضروری است به صفحه مربوط به نام نویسی متقاضیان به آدرس های ذیل مراجعه و جهت شرکت در مصاحبه نام نویسی کنند . بدیهی است متقاضیانی که در مهلت مقرر نسبت به نام نویسی جهت شرکت در مصاحبه اقدام نکنند در اولویت مصاحبه قرار نخواهند داشت.

۳٫       متقاضیان بایستی با مراجعه به آدرس ذیل و با ارسال (آپلود)یک قطعه عکس جدید و اسکن فیش واریزی بانکی به مبلغ یک میلیون ریال (یکصد هزار تو مان ) بابت هزینه مصاحبه و بررسی پرونده به شماره حساب ۹۶۸۰۸۳۲۶۰ بانک تجارت شعبه بلوار خزر ساری کد شعبه ۹۶۸۰ به نام سایر درآمد های دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری نسبت به نام نویسی جهت شرکت در مصاحبه اقدام کنند .

لینک مستقیم صفحه نام نویسی برای تمامی رشته های روزانه :

لینک مستقیم صفحه نام نویسی برای تمامی رشته های پردیس:

۱٫       در صورت انتخاب و دارابودن مجوز شرکت در مصاحبه بیش از یک رشته روزانه یا پردیس بایستی فرم های الکترونیک همه رشته های مورد تقاضا را تکمیل کنند .

۲٫       درخصوص نفراتی که در بیش از یک رشته تقاضای مصاحبه و نام نویسی دارند هزینه بررسی پرونده و مصاحبه همان یکصد هزار تومان خواهد بود که لازم است اسکن فیش واریزی را در زمان نام نویسی ارسال (آپلود) و اصل آن را در زمان مصاحبه همراه پرونده فیزیکی ارایه نمایند. وجه واریزی به هیچ عنوان قابل برگشت نمی باشد.

۳٫       متقاضیان لازم است پس از اتمام نام نویسی و اخذ کد پیگیری پرینت صفحه مربوط به اعلام کد پیگیری را نزد خود نگهداری نمایند .

۴٫       برای هریک از رشته گرایشهای نام نویسی شده تهیه پرونده فیزیکی مستقل از همه مستندات فهرست شده در ذیل و تحویل آن در زمان مصاحبه ضروری است.

۵٫       اولویت مصاحبه در تاریخهای مورد نظر این دانشگاه (۹الی ۱۳ تیرماه) با متقاضیانی خواهد بود که زودتر ثبت نام کرده اند.

۶٫       محل مصاحبه در گروههای آموزشی مربوطه در محل دانشکده ها خواهد بود. دانشکده منابع طبیعی واقع در کیلومتر ۸ جاده ساری – نکا ( بادله) و بقیه دانشکده ها در محل دانشگاه واقع در کیلومتر ۹ جاده دریا می باشند.

۷٫       مدت زمان مقرر جهت نام نویسی ازصبح روز چهارشنبه ۹ /۳/۹۷ تا پایان ساعت اداری روزپنجشنبه ۲۴/۳/۹۷و قابل تمدید نمی باشد.

۸٫ در صورت داشتن هر گونه سوال متقاضیان می توانند با ایمیل  mosahebehsari@gmail.com   مستقیم با مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه تماس حاصل فرمایند.

۸٫       به متقاضیان توصیه می شود جهت اطلاع از اطلاعیه های بعدی و سایر جزییات روزانه به اخبار دانشگاه مراجعه فرمایند.

ج – مدارک موردنیازجهت تشکیل پرونده درروز مصاحبه :

• تکمیل فرم شماره ۱
  • اصل شناسنامه وکارت ملی وتصویر تمام صفحات شناسنامه وکارت ملی
  • تصویر کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۱۳۹۷
  • ریزنمرات هر دومقطع کارشناسی وکارشناسی ارشد
  •  کپی برابراصل مدرک کارشناسی وکارشناسی ارشد

تبصره ۱- آن دسته از داوطلبان که فارغ التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می باشند علاوه بر کپی مدرک کارشناسی ناپیوسته می بایست کپی مدرک کاردانی را نیز ارائه نمایند.
تبصره ۲- آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ ۳۱/۶/ ۹۷ در مقطع کارشناسی ارشد ویا دکتری حرفه ای فارغ التحصیل خواهند شد، می بایست اصل گواهی تائید شده توسط دانشگاه محل تحصیل ، مربوط به معدل واحد های گذرانده تا تاریخ ۳۰/۱۱/۹۶ را همراه داشته باشند . (فرم شماره ۲)

• کپی تمامی مدارک پژوهشی –آموزشی – اعلام و اظهار شده در فرم شماره ۱ اعم از مقالات علمی پژوهشی ، کنفرانسی ، کتاب و …….
  • اصل وتصویرفیش بانکی به مبلغ اعلام شده در بالا
  • اصل وتصویر حکم کارگزینی برای داوطلبان حائز شرایط سهمیه مربیان رسمی قطعی ویا رسمی آزمایشی وزارت علوم تحقیقات وفناوری
  • تصویر صفحه نتیجه ارزشیابی پایان نامه دوره کارشناسی ارشد یک برگ

·         تصویر چکیده پایان نامه
– عکس۳*۴ جدید ۲ قطعه
– تصویر کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا معافیت یا دفترچه آماده به خدمت معتبر برای داوطلبان مرد یک
– توصیه نامه از دو نفر از اساتید دوره کارشناسی ارشدبا آدرس وشماره تماس آنها

جدول زمانی  دقیق روزهای مصاحبه  در روزهای آتی پس از پایان ثبت نام داوطلبان اطلاع رسانی می گردد.

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه