اطلاعیه شماره دو مصاحبه دکتری سال تحصیلی 97-96 دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
ضمن تبریک به معرفی شدگان مصاحبه دکتری سال تحصیلی 97-96 به دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری ، به  این وسیله به اطلاع می رساند تاریخ مصاحبه این دانشگاه در روزهای 14-10 تیرماه 96  می باشد. جزییات پس از   نام نویسی متقاضیان  مصاحبه که درروز های آتی در سایت معاونت آموزشی واطلاعیه صفحه اول دانشگاه فعال خواهد شد به اطلاع متقاضیان محترم مصاحبه خواهد رسید.
 پاسخگویی به  سوالات داوطلبان محترم از طریق پست الکترونیک mosahebehsari@gmail.com  امکان پذیر می باشد . خواهشمند است از تماس تلفنی با قسمت های مختلف دانشگاه خودادری فرمائید.
   1396/3/17 11:45

5.8/10 (تعداد آرا 16 نفر )