اطلاعیه شماره 2 وام ویژه دکتری
به اطلاع می رساند: پیرو بخشنامه 3485/1/130مورخ 10/03/1396درخصوص وام ویژه دکتری از طریق بانک توسعه تعاون پس از بررسی های به عمل آمده در جهت تسهیل در پرداخت وام مذکور ورفاه حال دانشجویان موارد زیر به تصویب رسید .

1-مدت وام مذکور به 60ماه افزایش یافت

2-دوره تنفس جهت وام مذکور از یکسال به دو سال افزایش یافت .

3-ارایه سفته به عنوان یکی ار الزامات اخذ وام حذف گردید .

4-تحویل مدارک ضامن در هریک از شعب بانک توسعه تعاون انجام می پذیرد .

5-دانشجویانی که با تایید معاون دانشجویی پایان نامه کاربردی وتقاضا محور داشته باشند از مهر ماه مبلغ 25میلیون ریال تحت عنوان وام ضروری دریافت می نمایند .

6دانشجویانی که به هر علتی تمایل به دریافت وام ویژه دکتری نداشته ویا می خواهند از ظرفییت صندوق استفاده نمایند می توانند با همان فرایند قبلی (تکمیل فرم های شماره یک ودو سه ماهه بهار )نسبت به دریافت وام تحصیلی وام تحصیلی ویژه دکتری به مبلغ 500هزارتومان اقدام نمایند .علاوه بر وام مذکور با شرایط معمول در صورت درخواست مبلغ 3میلیون تومان پرداخت می شود .

جهت دریافت بخشنامه اینجا کلیک نمایید

جهت دریافت فرم ها اینجا کلیک کنید