اطلاعیه وام ویژه دکتری
اطلاعیه جدید صندوق رفاه دانشجویان در خصوص پرداخت وام ویژه دکتری روزانه فعال

مطابق با بخشنامه جدید صندوق رفاه دانشجویان، کلیه دانشجویان گرامی مقطع دکترای روزانه فعال امکان بهره مندی از وام ویژه دانشجویان دکتری را دارند.
لذا دانشجویان متقاضی می توانند از تاریخ 13/3/96 لغایت تاریخ 31/3/96 به اداره رفاه دانشجویان مراجعه و نسبت به ثبت نام اولیه وام اقدام نمایند.
نحوه ارائه مدارک و اقدامات لازم  توسط دانشجو:
1-تکمیل فرم شماره 1 و  2 و ارائه به اداره رفاه دانشجویان  در بازه زمانی اعلام شده
تذکر: در مرحله اول دانشجو به اداره رفاه دانشجویان مراجعه نموده، ضمن تحویل فرمهای 1 و 2 شعبه ای که میخواهد از آنجا وام دریافت کند را در فرم شماره 1 مشخص می کند پس از تایید لیست در دانشگاه و ارسال به صندوق رفاه دانشجویان، لیست مذکور در صندوق رفاه دانشجویان تایید می شود سپس طی پیامکی به دانشجو اعلام می شود به شعبه موردنظر جهت افتتاح حساب و ادامه روند تحویل مدارک به بانک توسعه تعاون اقدام نماید.
2- مراجعه به شعبه محل انتخابی بانک توسعه تعاون جهت افتتاح حساب ، معرفی ضامن یا ضامنین، تکمیل پرونده به همراه مدارک اعلام شده در شیوه نامه
تبصره : دانشجوی متقاضی جهت استفاده از وام تا سقف 15 میلیون تومان یک ضامن و بیشتر از آن نیاز به دو ضامن دارد.
قابل توجه کلیه دانشجویان متقاضی وام ویژه دکتری :   جهت دریافت اصل بخشنامه اینجا کلیک نمایید. جهت دریافت فرم ها کلیک کنید.

1396/3/16 10:56