امضاء تفاهم نامه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و موسسهCTFC اسپانیا
به گزارش روابط عمومی، نشست هیات رییسه دانشگاه با نمایندگان موسسه CTFC کاتالیونیا اسپانیا در سالن کنفرانس دانشگاه برگزار شد.

جلسه تفاهم جهت همکاری های علمی و پژوهشی با موسسه CTFC اسپانیا این موسسه که به عنوان یک NGO با اتحادیه اروپا همکاری های تحقیقاتی وسیع دارد و بیش از 900 پروژه بزرگ بین المللی را در دست اجرا دارد در ایالت کاتالونیا اسپانیا مستقر است. در این دیدار خانم مارتا سرپرست هیات اسپانیایی همراه با سه تن از متخصصین جنگل و قارچ شناسی و جامعه شناسی موارد همکاری با دانشگاه را مورد بررسی قرار دادند.
در این مراسم دکتر بهمنیار رییس دانشگاه ضمن خیر مقدم به مهمانان جهت حضور در استان مازندران و بویژه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در سخنانش افزود: دانشگاه علوم کشاورزی با قدمت 43 ساله به عنوان یک دانشگاه تخصصی با 135 عضو هیات علمی و بیش از 500 دانشجو دکتری و 700دانشجوی کارشناسی ارشد و حدود 2000دانشجوی کارشناسی در استان مازندران که یکی از قطب های کشاورزی ایران به ویژه در بخش برنج و مرکبات، پرورش مرغ، گوشت قرمز و شیلات به تربیت نیروهای متخصص در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی می پردازد.
در این نشست دکتر بهمنیار رییس دانشگاه ابتدا با معرفی اجمالی از امکانات دانشگاه جهت همکاری های فی مابین سخن گفت و ضمن معرفی حاضرین در جلسه به معرفی پژوهشکده های دانشگاه و مرکز رشد پرداخت.
دکتر بهمنیار افزود دانشگاه آماده است در راستای کار تحقیقاتی خود در زمینه های علمی با CTFC همکاری نماید.
همچنین در این نشست خانم مارتا که سرپرست  هیات اسپانیایی بود به معرفی موسسه CTFC پرداخت و افزود ما روی موارد زیادی به صورت رقابتی با سایر موسسات کار می کنیم ما سه برنامه اصلی در دستور کار داریم که این برنامه ها مربوط به مدیریت، بهره برداری و آموزشی جوامع محلی هست که به کمک دانشگاه و سیاست گذاران مسائل جنگل و پایداری انجام  انجام می گیرد.
وی با بیان اینکه بیش از 500پروژه را در 250 کتابچه در اختیار داریم. عنوان داشت با حدود 14600 دانشجو در ارتباط هستیم. و مابا اتحادیه اروپا همکاری نیز داریم و در آفریقا و آمریکای مرکزی و آسیا و منطقه اوراسیا کارهای وسیعی انجام دادیم. و در ایران پروژه به عنوان توانمند سازی جوامع محلی برای امور غیر انتفاعی است.
وی افزود:هدف از فعالیت ما قدرتمند سازی جوامع روستایی است تا بتوانند از نظر اقتصادی معیشت و درآمد زایی و آموزش هایی که میبینند طوری روی پای خود بایستند که نیازی به خسارت زدن به جنگل ها نداشته باشند.
خانم مارتا با بیان اینکه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی بخشی از این پروژه خواهد بود افزود : دانشگاه از طریق برگزاری کارگاه ها و سمینارها می تواند تاثیر گزار می تواند باشد.
در ادامه دنیس بوت مدیر اجرایی CTFC با بیان اینکه این موسسه در ارتباط با انتقال تکنولوژی کار می کند ادامه داد تکنولوژی در مدیرت جنگل ها نقش به سزایی دارد .
وی افزود موسسه در برگزاری کارگاه های آموزشی در زمینه محصولات تولیدی از جنگل ، اکوتوریسم، صنایع دستی،  و پرورش قارچ های گوشتی و سایر قارچ ا با ارزش گیاهی و دارویی که در جنگل ها می رویند می تواند با دانشگاه همکاری داشته باشد.
 وی با بیان اینکه می توانیم تبادل دانشجو و استاد می توانیم داشته با شیم و عنوان داشت: برای گرفتن اعتبار باید پروپوزال خوب و مناسب نوشته شود و از آنجا که دانشگاه عضو ثبت شده در اتحادیه اروپا هست می توانیم با همکاری هم پروژه مشترکی تعریف کنیم.
وی افزود: باید معیشت مردم با رشد پایدار جنگل گره زد تا از از طریق محصولات ثانویه جنگلی و صنایع دستی و... لازمه بسیاری از تغییرات این است تغییر در قوانین داشته باشیم تا قوانین و ساختارها اصلاح شود.

گفتنی است تفاهم نامه همکاری های علمی و  پژوهشی بین دانشگاه و موسسه CTFC به امضاء رسید و هیات اسپانیایی از آزمایشگاه مرکزی و مزرعه برنج دانشگاه بازدید و با حضور در مزار شهدای دانشگاه به شهدا ادای احترام نمودند.

1396/4/14 17:39

6.4/10 (تعداد آرا 5 نفر )