عنوان

صفحه نخست » Uncategorized » امضای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و دانشگاه کشاورزی اسلواکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از دکتر جعفرپور مدیر دفتر همکاری های علمی و بین الملل  دانشگاه، در حاشیه دومین نشست هماهنگی پروژه مشترک بین المللی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با همتایان آلمانی، ایتالیایی، روسی و اسلواکی در شهر نیترا کشور اسلواکی در خرداد ماه ۱۳۹۷ ( ژوئن ۲۰۱۸)، دیداری بین مدیر دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه دکتر سید علی جعفرپور با همتای ایشان از دانشگاه کشاورزی اسلواکی دکتر ولادیسلاو والاخ صورت گرفت.

دکتر جعفر پور اظهار داشت؛ در این دیدار متن تفاهم نامه همکاری امضا شده توسط رئیس دانشگاه اسلواکی جهت امضا به رئیس دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی ساری تسلیم گردید.

وی گفت؛ از سویی دیگر با توجه به بازدید از آزمایشگاهها و کارگاههای فنی این دانشگاه توسط تیم اعزامی از ایران و وجود پتانسیل بالای همکاری و بخصوص سابقه ۳۰ ساله دانشگاه کشاورزی اسلواکی در خصوص برنامه های اراسموس پلاس، تاکید برعملیاتی نمودن تفاهم نامه در قالب همکاری های علمی پژوهشی مشترک بین اساتید دو دانشگاه و برنامه تبادل استاد و دانشجو مد نظر طرفین بود.

مدیر دفتر همکاری های علمی و بین الملل  دانشگاه در پایان اعلام داشت؛ در این دیدار ولادیسلاو والاخ از تخصیص سهمیه ویژه برای دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به منظور تبادل دانشجو در قالب برنامه های اراسموس پلاس خبر داد.