باید به سمت پژوهش های مهارت افزا و ثروت آفرین حرکت نمود

صفحه نخست » Uncategorized » باید به سمت پژوهش های مهارت افزا و ثروت آفرین حرکت نمود

رییس دانشگاه در نشست با اعضای هیات علمی دانشکده منابع طبیعی: باید به سمت پژوهش های مهارت افزا و ثروت آفرین حرکت نمود

به گزارش روابط عمومی،  نشست هیات رییسه دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده منابع طبیعی روز دوشنبه در محل دانشکده منابع طبیعی برگزار شد.

در این نشست دکتر تیموری ضمن گرامیداشت روز روستا و عشایر در سخنانش گفت: با توجه به تخصصی بودن دانشگاه باید به گونه ای عمل کنیم تا جامعه بتواند از حداکثر توانایی های علمی و کاربردی دانشگاه بهره ببرد.

رییس دانشگاه با اشاره به این که در تربیت نیروی انسانی که اولویت اول و ماموریت اصلی دانشگاه بوده لازم به رعایت نکات بسیار مهم و موشکافانه است افزودند: همان گونه که امام راحل قدس سره  دانشگاه را محور تحولات اعلام نمودند، لازم است اعضای هیات علمی با رصد تحولات جهانی در تربیت مدیران آینده جامعه اسلامی از روزآمدی و استفاده از علوم روز غافل نشوند.

دکتر تیموری اظهار داشتند: باید به سمت پژوهش های مهارت افزا و ثروت آفرین حرکت نمود و با در اختیار گذاشتن بخشی از درآمدها در اختیار دانشجویان، کارآفرینی را به صورت کاملا عملیاتی به دانشجویان آموزش داد. ایشان کشاورزی را موتور محرکه خودکفایی کشور و نیز اقتصاد مقاومتی دانستند و داشتن زمین مناسب همراه با دانشجویان فعال و علاقه مند را نعمتی برشمردند که می تواند در آینده دانشگاهی ثروت آفرین و دانشجویانی کارآفرین به وجود آورد.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم