بیانیه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری بمناسبت حماسه مردمی 9 دی

باسمه تعالی
حماسه ۹ دی روز حضور پر شور ملت شریف ایران اسلامی برای خنثی کردن تمامی نقشه های استکبار  در فضای غبار آلود حاکم در سال 88 و در جهت دفاع از آرمان های اسلام و انقلاب بود.
حماسه نهم دی ماه و حضور عاشورایی مردم حماسه ساز و ولایتمدار ایران اسلامی در راهپیمایی 9 دی ماه 1388 نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زریّن دیگری در افتخارات مرد و زن ایرانی به حساب می آید .
این روز نماد عزّت، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمان‌های انقلاب ایستاده اند و با صدای رسا اعلام کردند که اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد در برابرتمام دنیای آنها خواهند ایستاد. روز نهم دی ماه در تاریخ انقلاب اسلامی با عنوان روز «بصیرت» تبدیل به یوم الله و ماندگار گردید.
در این روز ماندگار و تاریخی ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی، حماسه ای دیگر آفرید و دشمنان خدا و دینش را مأیوس و نا امید ساخت و قلب امام زمان (عج) و نائب بر حقش حضرت آیت الله العظمی خامنه ای(دامت برکاته) را شاد ساخت.
ما دانشگاهیان علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری ضمن تبریک سالروز حماسه 9 دیماه روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، بیعت مجدد خود را آرمان های والای حضرت امام خمینی(ره) و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی اعلام می داریم.   دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
   1396/10/9 15:07