بیانیه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به مناسبت روز جهانی قدس
باسمه تعالی
بر همه ملت­ ها و دولت­ ها واجب است مسأله فلسطین را در اولویت مسائل خود قرار دهند.  (مقام معظم رهبری)

روز جهانی قدس، ابتکار معمار کبیر انقلاب اسلامی و عرصه ای برای یکپارچگی قدرت امت اسلامی در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و اعلام برائت از جبهه استکبار و صهیونیسم جهانی است.

روز جهانی قدس سال96 با رسوایی رژیم های به ظاهر مسلمانی که دست­در­دست صهیونیست­ ها دارند و سال­ها عامل تقویت و بقای این رژیم سفاک بودند همراه شده است. ملت­ های مظلوم جهان باید آگاه باشند که تا این غده چرکین در منطقه حضور دارد، تروریسم، مقابله با انقلابیون و توطئه های متعدد نظامی و فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در جوامع مسلمین باقی خواهد بود.­­­

این روز نماد آزادي خواهی، ظلم ستيزی، وحدت و همدلی امت اسلامی است تا با خروش يكپارچه عليه ظلم و بيداد، پرچم عدالت طلبی را در جهان برافراشته و ظرفيت و توان خويش را به رخ زياده خواهان عالم بكشند.

ما دانشگاهیان علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری ضمن بيعت مجدد با آرمانهاي بنيانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمينی (ره) و منويات مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای و با اعتقاد كامل به حقانيت ملت مظلوم فلسطين و تاكيد بر غاصب بودن رژيم اشغالگر صهيونيستی اسرائيل، حمايت راسخ خود را از مردم مظلوم فلسطين اعلام نموده و ضمن تاكيد بر اين نكته كه رژيم غاصب فلسطين با اتحاد و همبستگی امت اسلامي محكوم به شكست و نابودی است، اعلام می‌داريم در روز جمعه همگام با ساير اقشار مردم خداجوی ايران اسلامی در راهپيمايی باشكوه روز قدس شركت خواهیم كرد و با مشت ­های گره كرده شعار مرگ بر آمريكا و مرگ بر اسرائيل را سر می‌دهیم.

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
   1396/3/31 11:41

3.5/10 (تعداد آرا 2 نفر )