تقدیر جانشین سازمان بسیج کشور از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ سردار علی فضلی جانشین سازمان بسیج مستضعفین و فرمانده قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج، با اهداء لوح تقدیری از اقدامات دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تداوم موثر اردوهای راهیان نور دانشجویی و ترویج گفتمان جهاد و گسترش معارف انقلاب اسلامی تقدیر کرد.

در متن لوح سپاس سردار سرتیپ علی فضلی آمده است:
برادر گرامی جناب آقای دکتر بهمنیار
رئیس محترم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
حرکت الهی و با برکت راهیان نور فرصت مغتنم برای بسط و تبیین اندیشه و نگاه ملکوتی امام بزرگوار ماست که حادثه ی عظیم دفاع مقدس را الگویی برای مدیریت صحیح اسلام در جهان می‌دانست.
در این میان نقش آفرینی خادمین عزیز این حرکت فرهنگی و مجموعه عشاق دلباخته ی یاد شهیدان در ایجاد زمینه ای برای زیارت با معرفت، بسیار موثر و چشم گیر است.
از این رو اقدامات ارزشمندتان را در پرچم داری این عملیات عظیم فرهنگی و کمک موثر به ترویج گفتمان جهاد و شهادت و گسترش معارف بلند انقلاب اسلامی در بین قشر فرهیخته ی دانشجویی ارج می نهیم توفیقات روزافزونتان را در تحقق آرمان‌های والای شهدای گرانقدر امام شهیدان و منویات مقام معظم رهبری از خدای عزوجل مسئلت داریم.
این موفقیت را به دانشگاهیان عزیز به خصوص معاونت های فرهنگی و اجتماعی و دانشجویی و بسیج دانشجویی، تبریک عرض می نماییم.

1396/7/11 09:47