ثبت نام وام ضروری ویزه دکتری
به اطلاع دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه می رساند: ثبت نام وام ضروری ویژه دکتری ازتاریخ  96/5/1 لغایت 96/5/15 آغاز می شود.

صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای حمایت بیشتر از دانشجویان مشغول به تحصیل در دوره دکتری، قصد دارد تا وام ضروری ویژه دکتری را عملیاتی کند. وام ضروری ویژه دکتری صرفا به دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی دولتی پرداخت می‌شود.

مبلغ این وام 3 میلیون تومان است و دانشجویان دکتری واجد شرایط صرفا یکبار در طول سال تحصیلی می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.

متقاضیان دریافت این وام باید از 1 تا 15 مرداد تقاضای خود را در سامانه اتوماسیون صندوق رفاه ثبت کنند. دانشجویانی که در سنوات مجاز (8 نیمسال) هستند نیز در صورت تایید معاون دانشجویی دانشگاه می‌توانند این وام را دریافت کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

1396/4/31 09:48