جشن بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی، جشن بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی ایران با حضور دانشگاهیان و سخنرانی حجت الاسلام عبدالحمید عبدالاحد در سالن سالن شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد.
گفتنی است؛ دکتر بهمنیار درمراسم گرامیداشت سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، عمده دلایل ایجاد انقلاب را وابستگی شدید و همه جانبه ایران در زمان شاهنشاهی به کشورهای غربی و همچنین دستور گرفتن در تمامی امور از انها دانست.
رئیس دانشگاه اظهار داشت: حکومت طاغوت نه تنها وابسته به شرق و غرب بوده بلکه با وجود مردمی با عقاید اسلامی، متاسفانه از فرهنگ غرب که هیچ تناسبی با فرهنگ ایران نداشته الگو میگرفته است و به همین دلیل شرایط سختی را برای مردم رقم زده بود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه در دانشگاه حضور داریم و برای ما تغییرات علمی در این چند سال بعد از انقلاب ملموس تر می باشد باید بگویم که ما قبل از انقلاب فقط مصرف کننده و خریدار بوده ایم و خوشبختانه اکنون با اتکاء به علم و دانش بومی و جوانان با انگیزه انقلابی بسیاری از محصولات را درون کشور تولید می‌کنیم و نه تنها از نظر علمی وابسته نیستیم بلکه در بسیاری از شاخه های علمی صادر کننده علم و دانش و پیشرو می باشیم.

حجت الاسلام عبدالحمید عبدالاحد نیز در این مراسم با تبیین اهمیت انقلاب اسلامی و حفظ آن به فراز و نشیب های ایجاد انقلاب در قبل از سال 1357 و همچنین دشواری های نظام در مواجه با دشمنان در این سی و نه سال پرداخت.

1396/11/18 14:40

4.9/10 (تعداد آرا 8 نفر )