حضور اولین گروه از دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در دانشگاه سالنتو-ایتالیا
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اولین گروه از دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری هفت تن از دانشجویان برای یک دوره فلوشیپ اعزام شدند.
 دکتر سید علی جعفرپور اعلام کرد:،‌ پیرو امضای تفاهم نامه همکاری با دانشگاه سالنتو ایتالیا و پیگیری های پرفسور آلبرتو باست در سال ۱۳۹۶ یک دوره فلوشیپ به دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری پیشنهاد گردید که بر این اساس تعدادی از دانشجویان گرایش های شیلات، علوم دامی و علوم پایه موفق به دریافت این دوره ۵ ماهه گردیدند.
مدیر دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه افزود: با پیگیریهای دفتر بین الملل دانشگاه و همکاری مهندس میلاد شکری (دانشجوی دوره دکتری دانشگاه سالنتو ایتالیا) اولین گروه دانشجویان بعد از دریافت ویزا در تاریخ ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ موفق به اعزام به دانشگاه سالنتو گردیدند.
وی اظهار کرد: این گروه از دانشجویان دانشگاه به همراه سایر دانشجویان شرکت کننده از کشورهای قزاقستان، چین و پاکستان در اولین روز حضور در دانشگاه با هماهنگی های بعمل آمده توسط دکتر والریا اسپکیا از آزمایشگاههای گروه بیولوژی بازدید نمودند.
دکتر جعفر پور اظهار نمود: در اولین روز حضور این گروه در دانشگاه با رپیس دانشکده پرفسور لويجی دی بیلیا نشستی برگزار گردید.

1397/1/18 11:49

3.8/10 (تعداد آرا 10 نفر )