عنوان

صفحه نخست » اخبار و رویدادها » دانشگاه ها باید میزبان طرح های دانش بنیان باشند

در  آیین افتتاحیه کارگاه دانشگاه کار آفرین دکتر تیموری رییس دانشگاه ضمن اشاره به اینکه دانشگاه ها باید میزبان طرح های دانش بنیان باشند گفت: پارک های علم و فناوری مراکز رشد دانشگاه ها باید نقش حمایتی ویژه ای در زمینه شرکت های دانش بنیان و کارآفرین داشته باشند.

دکتر تیموری با اشاره به قدمت ۵۵۰ ساله دانشگاه های درجه یک دنیا اظهار داشت: دانشگاه های پیشگام در ایران قدمتشان به صد سال هم نمی رسد.

رییس دانشگاه با بیان اینکه باید به این نکته توجه داشت که در ۵۰ سال اول مانند یک مدرسه عالی بودند  و تا دهه ۷۰ به صورت آموزش محور و تقابل استاد و دانشجو پیش می رفتند افزود: از دهه هفتاد به بعد با توجه به سیاستگزاری های درست پیش به سوی دانشگاه کارآفرین گام برداشته شد.

وی با اشاره به اینکه باید این واقعیت را بپذیریم که مسیر طولانی در پیش خواهیم داشت گفت: خوشبختانه برنامه ریزی و نگاه های ویژه ای صورت گرفته است تا در این مسیر به مجموعه ای کارا و سودمند تبدیل گردیم.

رییس دانشگاه به نگاه ویژه مقام معظم رهبری به کارآفرینی در سخنرانی هایشان اشاره نمود و افزود: باید از فرصت ها در جهت تغییر نگرش و بدنه مدیرت دانشگاه ها با نگاه کارآفرینانه بحث آموزش کارآفرینی را در اولویت ها قرار دهیم.

وی عنوان داشت: در محتوای و سرفصل های دروس عملی و نظری باید با نگرشی جدید به سمت ایجاد فضا برای کارآفرینی باشیم.

رییس دانشگاه افزود: امید است با بررسی بنیادین مشکلات و ارایه راهکارها و برنامه ریزی های مناسب، دیگر دغدغه برای کارآفرینی وجود نداشته باشد.

دکتر معتمد زادگان رییس پارک علم و فناوری مازندران در این کارگاه با اشاره به اهمیت ویژه نگاه کارآفرینانه گفت: متاسفانه به نظر می رسد همه به دنبال این می باشند تا دکترای تخصصی بگیرند.

رییس پارک علم و فناوری مازندران با بیان اینکه این نگاه باید در دانشجویان تغییر یابد و اساتید در این زمینه تلاش کنند تا دید کارآفرینی در دانشجویان ایجاد شودگفت:  ارتباط استاد، دانشجو و جامعه ارتبطی سه ضلعی باشد تا کار آفرینی اتفاق یابد.

وی افزود: باید چرخه علم و فناورى، دانشگاه ها را قادر نماید تا با تحولات علمی و تکنیکی جامعه تکوین یافته و با ایجاد مراکز و موسسات کارآفرینی وارد عرصه جدیدی از فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی گردند.