دوره آموزشی پرورش قارچ در دانشگاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به منظور تقویت مهارت ­های خود اشتغالی و در راستای فراگیری عملی دانشجویان، مرکز کارآفرینی دانشگاه دوره آموزشی پرورش قارچ را با همکاری پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری طبرستان و سازمان فنی و حرفه ­ای استان مازندران اجرا نمود. در این دوره دانشجویان علاوه بر آموزش­ های تئوری کشت و پرورش قارچ­ های دکمه ­ای و صدفی، با حضور در مزرعه آموزشی، با پرورش این دو گونه قارچ به صورت همزمان و عملی از مرحله ابتدائی کاشت(کمپوست) تا داشت و برداشت آن آشنا شدند. این دوره در راستای تفاهم­نامه مشترک بین دانشگاه و سازمان فنی و حرفه ­ای استان مازندران می­باشد که دانشجویان پس از گذراندن دوره مذکور و آزمون موفق به دریافت گواهینامه سازمان فنی و حرفه ­ای می­گردند.

1396/3/23 12:22