دومین همایش ملی مدیریت منابع آب نواحی ساحلی 20 مهرماه در دانشگاه برگزار می شود
دکتر بهمنیار: دومین همایش ملی مدیریت منابع آب نواحی ساحلی 20 مهرماه در دانشگاه برگزار می شود.
دکتر بهمنیار رییس همایش با اشاره به اهمیت برگزاری این همایش و همچنین روند کاهش نزولات جوی در سالهای اخیر عنوان داشت: رشد جمعیت، برداشت بی رویه از منابع آب زیرزمینی و استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات اثرات قابل ملاحظه و مخربی بر منابع آب گذاشته است.
رییس همایش با بیان اینکه رخداد پدیده تغییر اقلیم بر تغییرات مکانی و زمانی منابع و مصارف و همچنین وقوع سیلاب ها موثر می باشد اظهار داشت: با توجه به شیب کم اراضی ساحلی، عبور رودخانه ها از نواحی مسکونی، جمعیت با تراکم زیاد و وجود آب شور دریا در مجاورت آنها، نواحی ساحلی را از دیگر مناطق متفاوت می سازد.
دکتر بهمنیار گفت: گروه مهندسی آب دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری دومین همایش ملی مدیریت منابع آب نواحی ساحلی  را 20مهرماه در پنج محور  با عنوان های مدیریت یکپارچه منابع آب، آبیاری و زهکشی، سیلاب(فرصت ها و چالش ها)، محیط زیست، تغییر اقلیم برگزار می نماید که از محورهای ویژه این همایش به احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی، روشهای نوین برای مقابله با تهدیدات ناشی از بحران آب، انتقال آب بین حوضه ای می توان اشاره نمود.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که با همکاری و مشارکت پژوهشگران، مدیران و کارشناسان حوزه های مرتبط در ارایه دستاوردهای علمی و اجرایی و همچنین حضور در همایش، گام مثبتی در زمینه مدیریت منابع آب در نواحی ساحلی برداشته شود.

1396/7/17 13:11