دیدار هیات رییسه دانشگاه با حضرت آیت الله طبرسی نماینده ولی فقیه در استان مازندران
به گزارش روابط عمومی، ظهر امروز هیات رییسه دانشگاه  با حضرت آیت الله طبرسی نماینده ولی فقیه در استان و عضو مجلس خبرگان رهبری دیدار نمودند.

حضرت آیت الله طبرسی نماینده ولی فقیه در استان  و عضو مجلس خبرگان رهبری در این دیدار ضمن تبریک سال نو  آرزوی توفیق برای مسئولین و به خصوص دانشگاهیان دانشگاه علوم کشاورزی به شعار سال مقام معظم رهبری اشاره نمود و در سخنانش افزود: تولید و اقتصاد توامان هستند و تولید اشتغال آفرین می باشد و نقش دانشگاه کشاورزی به دلیل اینکه در تولید استراتژیک که همان خوراک مردم تاثیرگذار بوده و با تربیت نیروهای متخصص دارای اهمیت می باشد.

آیت الله طبرسی با بیان اینکه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری یک دانشگاه تخصصی می باشد افزود: فعالیت های علمی باید کاربردی باشد و شما عزیزان مسئولیت ویژه ای دارید چون می توانید با استفاده از توانایی های داخلی وعلم روز دنیا با مکانیزه کردن کشاورزی در تولید و بالا بردن کیفیت  محصولات کشاورزی نقش آفرینی کنید تا به خود کفایی کامل در بخش کشاورزی دست یابیم و بی نیاز گردیم.

در این دیدار دكتر بهمنیار رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری ضمن تبریک سال نو به حضرت آیت الله طبرسی گزارش جامعي از دانشگاه ارائه نمود.

رئيس دانشگاه ضمن بيان رشد كيفي و کمی دانشگاه در سالهاي اخير به سخنان مقام معظم رهبری در مورد سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال اشاره نمود و عنوان داشت: پیشرفت و توسعه بخش کشاورزی اشتغال نقش بسزایی دارد و نقش محوری دانشگاه در تربیت نیروی انسانی کارآمد می تواند باعث کارآفرینی و اشتغال فارغ الاتحصیلان گردد.

دکتر بهمنیار با بیان اینکه کیفیت و کمیت آموزش و پژوهش و حمایت مادی و معنوی سازمان های مرتبط همچون جهاد کشاورزی، محیط زیست، آب منطقه ای در پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی  می تواند تاثیر گذار می باشد افزود: امیدواریم ارتباط با صنعت پر رنگ تر گردد و با همدلی سازمان های مربوطه و تلاش بیشتر و آماده شدن زیر ساخت ها به اهداف مورد نظر دست پیدا کنیم.

رییس دانشگاه با بیان اینکه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری دارای توانمندی های بسیاری در حوزه پژوهش می باشد افزود: دانشگاه ارتباط خوبی با دانشگاه های حاشیه دریای خزر دارد و در بخش برنج با ولگا گراد و آستراخان روسیه در حال همکاری می باشد و با دانشگاه های کشور آلمان و ایتالیا نیز تفاهم همکاری علمی و پژوهشی امضا نموده است.

دکتر بهمنیار در پایان سخنانش عنوان داشت: تلاشمان را انجام می دهیم تا با دنیای علم خارج ارتباط بیشتری برقرار کنیم تا با داشته ها داخلی و تبادلات علمی به رشد و توسعه کشاورزی کمک شود تا وابستگی ها از بین رود و در بخش کشاورزی روی پای خود به ایستیم.

1396/1/16 15:32

5.5/10 (تعداد آرا 2 نفر )