ششمین همایش بزرگداشت روز جهانی غذا در دانشگاه برگزار شد

تعداد مشاهده : 12
صفحه نخست » Uncategorized » ششمین همایش بزرگداشت روز جهانی غذا در دانشگاه برگزار شد

دکتر تیموری: امنیت غذایی و صنایع غذایی یکی از دغدغه های جدی برای همه کشور هاست ششمین همایش بزرگداشت روز جهانی غذا در دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، ششمین همایش بزرگداشت روز جهانی غذا همراه با معرفی صنایع غذایی و کارشناسان برتر کیفیت مازندران با حضور مسئولین، دانشگاهیان و  فعالین صنایع غذایی به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در سالن شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد.

در این همایش دکتر تیموری رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری ضمن خوش آمد گویی به مدعوین و مهمانان در سخنانش گفت: امنیت غذایی و صنایع غذایی یکی از دغدغه های جدی برای همه کشور هاست و در چهار هه اخیر تحولات بنیادین نظری به این مقوله شده است که اهمیت اساسی در تغییر بحث امنیت غذایی و صنایع وابسته ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه سه تغییر اساسی در نگرش در اهمیت امنیت غذایی و صنایع غذایی شکل گرفته است اظهار داشت: از جمله این تغییرات از یک نگاه جهانی به به یک نگاه فردی رسیده است یعنی اینکه تغذیه سالم یک فرد در جامعه نیز مورد اهمیت قرار گرفته است.

دکتر تیموری در ادامه افزود: نگاه به تولید از از تولید مقطعی به تولید پایدار تغییر پیدا کرده است و در بحث مفاهیم مربوط به امنیت غذایی در چهل سال اخیر از یک نگاه تولیدی صرف به تامین معیشت مردم رسیده است.

رییس دانشگاه با اشاره اینکه در بحث امنیت غذایی در ایران با چالش هایی روبرو هستیم که متاثر از بعد جهانی است عنوان داشت: افزایش تقاضا و محدودیت در عرضه از چالش های فراروی است با توجه با افزایش جمعیت در کشورهای در حال توسعه برای تولید انگیزه های بسیاری وجود باید داشته باشد.

وی با با اشاره بیان کشاورزی محور استقلال است اظهار داشت: متاسفانه از این مفهوم فاصله داریم و با توجه به محدودیت های اقلیمی و کمبود آب فشار زیادی بر ما وجود دارد که نیاز به تلاش بیشتر در این مسیر می باشد.

در پایان دکتر تیموری با ابراز امیدواری  از اینکه با تلاش بیشتر و کمک حوزه های مربوطه در این صنعت بتوانیم پویایی را تجربه کنیم اظهار داشت: انشاالله جهانی بدون گرسنگی برای همه داشته باشیم.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (هنوز امتیازی داده نشده)