قابل توجه کارکنان دانشگاه جهت مسافرت به مشهد مقدس و سرعین اردبیل
بنام خدا
به اطلاع همکاران محترم دانشگاه می رساند
شرایط استفاده از هتل کارن مشهد مقدس
  1. مدت اقامت برای هرمتقاضی 3شب میباشد. (ساعت ورود 14وخروج ساعت 12)
  2. اقامت صرفا برای همکار دانشگاه و منسوبین درجه اول(همسروفرزندان تحت تکفل) میباشد.
  3. هزینه اسکان به ازاء هر نفر (با صبحانه،ناهارو شام) برای یک شبانه روز 90000 تومان میباشد که 50٪ کل هزینه توسط دانشگاه و مابقی در 6 قسط از حقوق همکاران محترم کسر میگردد.
  4. از فرزندان بالای سه سال هزینه دریافت میشود.
  5. نحوه معرفی همکاران مجرد به همراه پدر و مادر مقدور میباشد اما هزینه همراهان به صورت هر نفر 90000تومان محاسبه میشود و به صورت اقساط 6 ماهه کسر میگردد.
  6. در صورت وجود متقاضی بیش از حد ظرفیت برای بازده زمانی خاص قرعه کشی انجام میگیرد.
  7. همکاران بایستی حداکثر تاپایان ساعت اداری روز یکشنبه مورخ 8/5/96نسبت به ارسال درخواست کتبی خود را با قید تاریخ وتعداد اعضا به اداره کارگزینی و رفاه آقای قاسمی ارسال نمایند.
  8.  آدرس هتل: مشهد خ امام رضا –امام رضا هشت هتل کارن همراه با پارکینگ
نکته مهم:
چنانچه پس از ثبت نام به هر دلیلی اعلام انصراف نمایند کلیه هزینه از حقوق همکار کسر می گردد.

مدیریت اداری و پشتیبانی_ رفاه کارکنان

بنام خدا
به اطلاع همکاران محترم دانشگاه می رساند
شرایط استفاده از هتل صحت سرعین
  1. مدت اقامت برای هرمتقاضی 3شب میباشد. (ساعت ورود 14وخروج ساعت 12)
  3. هزینه اسکان به ازاء هر نفر (با صبحانه) برای یک شبانه روز 42000 تومان میباشد که 50٪ کل هزینه توسط دانشگاه و مابقی در 6 قسط از حقوق همکاران محترم کسر میگردد.
  4. از فرزندان بالای 5 سال هزینه دریافت میشود.
  5. نحوه معرفی همکاران مجرد به همراه پدر و مادر مقدور میباشد اما هزینه همراهان به صورت هر نفر 42000تومان محاسبه میشود و به صورت اقساط 6 ماهه کسر میگردد.
  7. همکاران بایستی حداکثر تاپایان ساعت اداری روز یکشنبه مورخ 22/5/96نسبت به ارسال درخواست کتبی خود را با قید تاریخ وتعداد اعضا به اداره کارگزینی و رفاه آقای قاسمی ارسال نمایند.
  8.  آدرس هتل: اردبیل – شهر سرعین-خیابان دانش –خیابان تختی هتل صحت
نکته مهم: