مدیر اجرائی نشریات علمی – پژوهشی دانشگاه منصوب شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر بهمنیار رئیس دانشگاه طی حکمی سمت دكتر طاهر عزیزی خالخیلی  را بعنوان مدیر اجرائی نشریات علمی – پژوهشی دانشگاه منصوب کرد.

گفتنی است در متن حکم مدیر اجرائی نشریات علمی – پژوهشی دانشگاه آمده است:
نظر به تعهد و شایستگی های جنابعالی و پیشنهاد معاونت محترم پژوهشی دانشگاه، به موجب این ابلاغ با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت یک سال به عنوان مدیر اجرائی نشریات علمی – پژوهشی دانشگاه منصوب می شوید.
امید است ضمن جلب مشارکت اعضاء محترم هیات علمی و اعضای محترم هیات تحریریه نشریات، با برنامه ریزی مناسب و نظارت دقیق بر امورات محوله زمینه توسعه کمی و کیفی نشریات علمی- پژوهشی دانشگاه را فراهم آورید.

روابط عمومی دانشگاه، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دکتر وحید اکبرپور، انتصاب شایسته دکتر عزیزی را بعنوان مدیر اجرائی نشریات علمی – پژوهشی دانشگاه، صمیمانه تبریک گفته و موفقیت و سلامتی ایشان را از درگاه ایزدمنان خواستار است.
   1396/9/14 15:13