مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی: مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی در سالن شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم دکتر بهمنیار رییس دانشگاه ضمن تبریک به دانشجویان فارغ التحصیل در این مراسم افزود: امید است دانش آموختگان دانشگاه بتوانند در آغاز دوره جدید زندگی با بهره گیری از  تحصیلات خود در جامعه تاثیر گذار باشند.
دکتر بهمنیار با بیان اینکه دانشجویان بهترین دوران زندگی خود را در راه کسب دانش استفاده کرده اند اظهار داشت: دانشجویان بعد از فراغت تحصیل به عنوان آینده سازان این کشور می بایست از لحاظ کسب علم و دانش در دانشگاه به درجه ای از آگاهی رسیده باشند تا بتوانند در زندگی اجتماعی از آن به خوبی استفاده کنند و باید به این نکته توجه داشته باشند که این تازه آغاز راه است و باید کسب دانش و تجربه تلاش خود را ادامه دهند.
وی عنوان داشت: در حال حاضر یکی از مسائل اصلی و مهم در کشور تغییر کشاورزی سنتی به کشاورزی مدرن و مکانیزه است و انتظار می رود شما دانش آموختگان رشته کشاورزی با ایجاد شرکت های خدمات کشاورزی در پیشبرد اهداف کشور کمک نمایید.
رییس دانشگاه در این مراسم افزود: امیدواریم همه دانشجویان دانشگاه در آینده افرادی تأثیرگذار باشند و شما با تلاش و جدیت می توانید در زندگی آینده، پیشرفت کنید.
در این مراسم حجت الاسلام یزدانی مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه با تبریک دانش آموختگی به دانشجویان با ذکر حدیث «اطلبوالعلم من المهد الي اللحد؛ از گهواره تا گور دانش بجوي» عنوان داشت: کسب علم و دانش باید تا زمان مرگ ادامه یابد و دانشجویان باید توجه داشته باشند که همیشه در کسب علم و تجربه تمام تلاش خودشان را انجام دهند.
مسئول نهاد مقام معظم رهبری در سخنانشان با بیان وجه تمایز انسان با دیگر موجودات عالم افزود: تكامل يافته ترين موجود اين جهان انسان است و خداوند همه موجودات ديگر را مسخر او ساخته، انسان خليفه الله است و قلبش جايگاه نور خدا می تواند باشد.
حجت اسلام یزدانی با بیان اینکه جوانان  امیدهای انقلاب اسلامی اند اظهار داشت: در سایه خون شهدای وطن و بهره بردن از اندیشه های امام راحل و منویات مقام معظم رهبری  جوانان با مجهز شدن به علم و ایمان می توانند، این کشور را مدیرت کنند.
گفتنی است در پایان این مراسم از دانشجویان فارغ التحصیل با اهداء لوح و جوایز تقدیر به عمل آمد.

1396/4/3 10:11

5.7/10 (تعداد آرا 6 نفر )