عنوان

صفحه نخست » اخبار و رویدادها » مراسم فارغ التحصیلی در دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم فارغ التحصیلی با حضور پر شور دانشجویان و مسئولان دانشگاه در سالن شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد.
دکتر تیموری رئیس دانشگاه، ضمن تبریک به فارغ التحصیلان و خانواده هایشان گفت: چهار سال از عمر خود را صرف علم و مهارت و تجربه کردید، دانشگاه و خانوادهایتان نیز با جان و دل چهار سال برای شما هزینه و وقت صرف کردند، مطمئنا خیلی از دوستان طی این چهارسال به جهت صرف هزینه و صرف عمر متضرر نشدند و چیزی بدست آوردند که توشه ی زندگی و راهنمای اینده آنها باشد.
وی با اشاره به اینکه بعد از فارغ التحصیلی وارد مرحله جدیدی از زندگی می شوید افزود: تلاش کنید نقاط ضعف خود را تقویت کنید و با استفاده از نقاط قوت خود به پیشرفت برسید.
دکتر تیموری عنوان داشت: به عنوان یک معلم دوست دارم شما به محیطی که در آن تحصیل کردید عشق بورزید و به عنوان دانش آموخته و محصول این مجموعه سفیر دانشگاه در اقصی نقاط کشور و دنیا باشید.
وی با بیان اینکه بعضی از شماها چهار سال را اینجا مانند ماهی درون آب گذراندید افزود: ماهی درون آب قدر آن را نمی داند و وقتی از آن خارج می شود قدر آن را می داند که چرا از آن به احسن وجه استفاده نکرده است.
دکتر تیموری با اعلام اینکه فارغ التحصیلی برای شما پایان یک فصل از زندگی می باشد افزود؛ دانشگاه خانه شما و مجموعه دانشگاه پشتوانه فکری و مایه دلگرمی شما می باشد و مطمئن باشید بعد از این در خارج از دانشگاه و برای ورود به عرصه کار و زندگی از شما حمایت خواهد نمود.
دکتر تیموری با اشاره به اینکه در تلاشیم کانون فارغ التحصیلان را راه اندازی کنیم گفت: به دنبال کار دولتی نباشید بلکه در راستای رشته تحصیلی خود به فکر خلاقیت و کارآفرینی باشید و ما هم این نوید را می دهیم که به شما مشاوره دهیم و از شما حمایت کنیم چون ماهیت رشته های کشاورزی طوری می باشد که می توانید با یک کار کوچک، طرح بزرگی را به سرانجام برسانید.

همچنین در این مراسم حجت الاسلام یزدانی مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تبریک به فارغ التحصیلان گفت: بعد از فارغ التحصیلی اشتغال، تشکیل خانواده و خدمت رسانی به کشور آغاز فصل جدید زندگی شما خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه اگر ما اشرف مخلوقات هستیم این امر در دایره علم، دانش و وحی الهی صورت می گیرد می تواند ما را در جایگاه واقعی جانشین خداوند بر روی زمین برساند افزود: اگر بخواهید بدانید علمتان نافع است ببینید چقدر، تواضع، فروتنی، رعایت حقوق والدین، مردم و نزدیکان در شما بیشتر شده است.
حجت الاسلام یزدانی عنوان داشت: از طرف شما از خانواده هایتان تشکر می کنیم که با زحمات آن ها و تلاش ها و از خود گذشتگی هایشان شما را به این جایگاه رسانده اند و سختی های زیادی را برای شما هموار نمودند تا بتوانید به راحتی ادامه تحصیل بدهید.
مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه در پایان اظهار امیدواری کرد خداوند همه ما را به سلاح علم و دانش مسلح کند.