مراسم معارفه دانشجویان کارشناسی ورودی جدید برگزار شد
به گزارش روابط عمومی: مراسم معارفه دانشجویان کارشناسی ورودی جدید با حضور مسئولین دانشگاه در سالن شهدای گمنام برگزار شد.
در این مراسم دکتر بهمنیار رییس دانشگاه با اشاره  به تقارن ورود دانشجویان ورودی جدید با ایام محرم و هفته دفاع مقدس، ورود دانشجویان را به مقطع تحصیلی جدید تبریک گفتند.
دکتر بهمنیار در سخنانش اظهار داشت: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری یکی از دانشگاه های تخصصی شمال کشور و یک منبع مهم برای خدمت به جامعه علمی برای کسب دانش است.
رییس دانشگاه در سخنانش به اهمیت امنیت غذایی در جامعه اشاره نمود و عنوان داشت: اگر این امر محقق نشود در آینده کشور تاثیر منفی خواهد داشت زیرا استقلال یک کشور با خودکفایی تامین می شود که در این امر دانشگاه وظیفه بزرگی را بر عهده دارد.
دکتر بهمنیار در سخنانش افزود:باید در مسیر خودکفایی در محصولات کشاورزی تلاش بیشتری شود و دانشجویان می توانند  با تلاش و برنامه ریزی برای آینده نقش بسزایی در تحقق این امر داشته باشند.
رییس دانشگاه با اشاره به به پتانسیل های بسیار خوبی که در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری وجود دارد که دانشجویان می توانند بهترین بهره را از آن ببرند اظهار داشت: سرمایه اصلی دانشجویان جوانی و زمان می باشد که به سرعت می گذرد و دانشجویان باید در مسیری قرار گیرند تا مفید واقع شده و با پیشرفت علمی و تقویت فرهنگی در جامعه تاثیر گذار باشند.
در پایان دکتر بهمنیار ضمن تبریک مجدد دانشجویان ورودی را به عنوان همکاران یاد کرد و برای ایشان آرزوی موفقیت کرد.

1396/7/17 13:23

5.4/10 (تعداد آرا 7 نفر )