موفقیت واحد فناور مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان در کسب عنوان دانش‌بنیانی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، شرکت مهندسی زیست فناوران هزاره برتر کاسپین از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد، پس از بازدید و ارزیابی کارشناسان کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان کشور ضمن کسب امتیازات لازم موفق به دریافت تأییدیه دانش‌بنیانی از سوی مراجع ذی‌صلاح و همچنین  مشمول بهره‌مندی از مزایای قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان گردید.

شرکت مهندسی زیست فناوران هزاره برتر کاسپین، به مدیرعاملی مهندس عدنان حبیبی، با ایده‌ی محوری بهینه‌سازی پساب با میکرو جلبک‌ها سال گذشته با نظر مساعد شورای مرکز رشد، جواز استقرار در مرحله پیش رشد مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه را کسب و با تلاش و کوشش پس از عبور از مرحله رشد و تولید نمونه آزمایشگاهی ایده اولیه، موفق به دریافت عنوان دانش‌بنیانی در کشور گردید.

روابط عمومی دانشگاه کسب این عنوان را به مدیرعامل شرکت مهندسی زیست فناوران هزاره برتر کاسپین تبریک گفته و پیشرفت روزافزون ایشان را از خداوند متعال مسئلت می نماید.

1396/6/8 11:08

5.8/10 (تعداد آرا 13 نفر )