تعداد مشاهده : 14
صفحه نخست » Uncategorized » نشست بررسی راه های پیشرفت اقتصاد استان مازندران بر پایه تعامل با اقتصاد جهانی در دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، با همکاری گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه، نشست بررسی راه های پیشرفت اقتصاد استان مازندران بر پایه تعامل با اقتصاد جهانی با حضور دانشمند ایرانی پروفسور اکبر مانوسی در دانشگاه برگزار گردید.

در این نشست دکتر امیرنژاد، مدیر گروه اقتصاد دانشگاه ضمن معرفی دانشگاه بعنوان یکی از سه دانشگاه تخصصی کشاورزی کشور اظهار داشت: استان مازندران صادر کننده محصولات غذایی به ۲۳ کشور دنیا می باشد و همچنین جاذبه های طبیعی و گردشگری فراوانی در مازندران وجود دارد که قابلیت جذب توریست را داراست.

سپس پروفسور مانوسی اظهار داشت: با وجود این که حدود ۴۸ سال است که در کشور کانادا زندگی می کند اما چالش های اقتصادی ایران را می شناسد.

رئیس انجمن بازرگانی کانادا و ایران ادامه داد: استان مازندران با وجود حدود سه میلیون نفر جمعیت فرصت های شغلی فراوانی در خود دارد که صنعت کشاورزی و جذب توریسم بر پایه ارتباط با جامعه جهانی از آن فرصت ها می باشند که جذب توریسم تنها منفعت مالی ندارد بلکه موجب تعامل بیشتر با تمام دنیا می گردد.

استاد انشگاه کارلتون آتاوا گفت: در جذب تورسیم استان مازندران نیاز به جذب سرمایه کلان ندارد زیرا مهمترین بحث در گردشگری جاذبه های طبیعی می باشد که مازندران آنرا به وفور در اختیار دارد و تنها مدیریت درست و صحیح می­خواهد.

وی با بیان اینکه دنیای امروز دنیای ارتباطات است اعلام داشت: ما باید برای پیشرفت در هر زمینه ای با جامعه جهانی تعامل  داشته باشیم زیرا سرمایه و دانش قابل تعامل است.

دکتر مانوسی یکی از مهمترین عوامل پیشرفت را استفاده از افراد و نیروی کار خلاق دانست و اظهار داشت: بینش مدرک گرایی آفت جامعه می باشد و سد راه پیشرفت و تعالی خواهد شد، دانشگاه یکی از ارکان پیشرفت و همچنین پل ارتباطی هر کشور با دنیای بیرون می باشد که می تواند کشور را از مدل های سنتی صنعت خارج و در مسیر درست قرار دهد.

پایان این نشست نیز پروفسور مانوسی به سوالات دانشجویان و اساتید پاسخ دادند.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (هنوز امتیازی داده نشده)