نشست مدیران حراست دانشگاه های منطقه دو کشور در سالن کنفرانس دانشگاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی نشست مدیران حراست دانشگاه های منطقه دو کشور به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار شد.

در این نشست دکتر فرهادی رییس حراست دانشگاه نوشیروانی بابل و دبیر منطقه دو ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری بخاطر میزبانی جلسه، در خصوص چگونگی تشکیل جلسات منطقه ای و همچنین اهداف و سیاست های مرکز حراست وزارت علوم که با رویکردی جدید و علمی در مواجهه مسایل مختلف تبیین شده است گزارشی ارائه نمودند.
دکتر بهمنیار رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با خیر مقدم به حاضرین عنوان داشت: برگزاری نشست های منطقه ای حراست ها را که با هدف ایجاد وحدت رویه در انجام امور و هم افزایی و استفاده از تجربیات یکدیگر برای پیش بینی و پیشگیری از مسایل و مشکلات تشکیل می گردد را کاری خوب و مفید بیان کرد.
رئیس دانشگاه با مهم دانستن نقش حراست در دستگاهها و به خصوص دانشگاه که بعنوان بازو و مشاور امین مدیریت است افزود: فعالیت این بخش سخت و سنگین است
وی با اشاره به این موضوع  که در مواقع بروز مشکلات، ناهنجاری ها، درگیری و ... از حراست توقع پیگیری اقدام دارند افزود: در مواقع خوبی و خوشی متاسفانه صحبتی از حراست مطرح نمی گردد که این خود گویای سختی کار در حراست را نشان می دهد.
دکتر بهمنیار در خاتمه با توصیه به اینکه رفتار و اقدامات حراست باید به گونه ای باشد که عوامل مجموعه دانشگاه احساس امنیت و آرامش نمایند و یک رفتار پدرگونه و تاثیرگذار باشد، از زحمات حراست دانشگاه ها که در این راستا حرکت می نمایند تقدیر نمودند.

1396/4/19 12:44