تعداد مشاهده : 9
صفحه نخست » Uncategorized » نشست هم‌اندیشی مدیران هسته‌ها و واحدهای فناور با اعضای مدیریت مرکز رشد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه و به نقل از مرکز رشد؛ جلسه هم‌اندیشی با شرکت‌های فناوری مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان، بعدازظهر دوشنبه چهاردهم آبان ماه در دفتر مدیریت برگزار شد.

در این نشست دکتر انصاری، مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری طبرستان ضمن بیان انتظارات، چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی  شرکت‌ها، به تشریح اهداف، برنامه‌ها و خدمات ارائه‌شده به واحدهای فناور در مرکز پرداخته و در خصوص موارد و چالش‌های موجود در زمینه ارائه خدمات تخصصی به واحدها و بهره‌مندی از زمینه‌های موجود علمی و امکانات دانشگاه برای کمک در پیشبرد تجاری‌سازی ایده‌های نو نکاتی بیان نمودند.

گفتنی است: در این نشست، نمایندگان واحدها و هسته‌های فناوری به بیان عملکرد شرکت‌های فناور خود پرداخته و برای انجام بهتر فعالیت‌ها پیشنهادهای خود را ارائه نمودند.

در پایان این نشست مقرر شد که جلسات هم‌اندیشی به‌صورت منظم برای تبادل تجربیات، اندیشه و همچنین ارائه گزارش عملکرد برگزار شود.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (هنوز امتیازی داده نشده)

لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید