پذیرش مدارک تشویق فرزندان ممتاز (سیزدهمین جشنواره تجلیل از فرزندان)

به اطلاع همکاران عزیز دانشگاهی میرساند مراسم تجلیل از فرزندان نمونه و ممتاز کارکنان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به شرح ذیل می باشد، لذا واجدین شرایط شرکت در جشن مذکور می توانند از تاریخ ۲۵ تیر الی ۱۵ مرداد جهت ارسال مدارک از طریق لینک https://linkp.ir/farzandanemomtaz اقدام نمایند.

شرایط انتخاب فرزندان ممتاز

پیش دبستانی، اول،دوم،سوم وچهارم ابتدائی

پنجم و ششم ابتدائیمتوسطه اولمتوسطه دومرتبه قبولی در دانشگاه سراسریرتبه قبولی در ارشددکتری
کلیه نمرات خیلی خوب(۲۰)خیلی خوب

(۵/۱۹)

معدل کل (۱۹) به بالامعدل کل (۱۸٫۵)به بالا

رتبه زیر ۱۰۰قبولی در کنکور سراسری

رتبه تک رقمی

قبولی در دانشگاه دولتی

ضمنا فرزندانی که در مسابقات قرآنی (حفظ، قرائت،تفسیر، نهج البلاغه.اذان) و همچنین برترین های علمی، فرهنگی، ورزشی در سطح کشور (اول تا سوم) واستان(اول) رتبه کسب نموده اند نیز مدارک خود را از طریق لینک ذکر شده ارسال نمایند.

تذکر:

1. زمان اعلام شده به هیچ وجه قابل تمدید نمی باشد و بعد از پایان مهلت اعلام شده درگاه سایت بسته خواهد شد.
  2. مدارک فرزندان ممتاز به هیچ وجه از طریق حضوری تحویل گرفته نمی شود.

مدیریت روابط عمومی دانشگاه