پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن سال نو

به گزارش روابط عمومی رییس دانشگاه در پیامی فرا رسیدن سال نو  را به دانشگاهیان تبریک گفت.

در متن پیام چنین آمده است:

بسمه تعالی
یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال

نوروز آمد تا غبار کهنگي را از چهره طبيعت زدوده، شکوفه لبخند و نهال اميد را در قلبمان بارور سازد.
حلول سال نو و بهار پرطراوت، نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت است، این پدیده  فرصتی نو برای تازه شدن و بازنگریستن بر چگونه زیستن می باشد.
آغاز سال نو را به دانشگاهیان و خدمتگذاران  به ارزش های اسلام و انقلاب که در راه اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش می‌نمایند تبریک و تهنیت عرض نموده و امید است با یاری از ذات لایزال الهی و در سایه توجهات حضرت بقیه الله الاعظم مهدی موعود (عج) با پیروی از منویات رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی حضرت  آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی) در سایه تدبیر و امید جهت خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی موفق و مؤيد باشید.

محمد علی بهمنیار
رییس دانشگاه

1395/12/28 08:22

2.7/10 (تعداد آرا 6 نفر )