پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت 16آذر
به گزارش روابط عمومی، رییس دانشگاه در پیامی روز دانشجو را تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل است:

باسمه تعالی

16 آذر، روز دانشجو فرصتی ارزشمند برای بررسی هویت تاریخی و رسالت ملی و دینی دانشجویان است.
جنبش اصیل دانشجویی پس از فروپاشی نظام ستم شاهی و برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، به تبعیت از آرمان‌های ارزشی خویش در مبارزه با استکبار و عدالت خواهی پرداخت و در ادامه فعالیت های خود پاسداری از نظام جمهوری اسلامی، تلاش برای آبادانی و پیشرفت کشور و مقابله با توطئه‌های دشمنان اسلام را سرلوحه کار خویش قرار داد.
دانشجوی امروز، همیشه قدردان شهدای دوران انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و رزمندگانی که جان خویش را در راه اعتلای میهن اسلامی فدا نموده اند می باشد.
اینجانب ضمن پاس داشت یاد و خاطره شهدای مبارزه با استکبار در روز  16آذر 1332، به عنوان نماد آزادگی و استکبار ستیزی دانشجوی مسلمان، توفیقات روزافزون دانشگاهیان را در همه امور به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسألت می‌نمایم.

1396/9/14 15:45