پیام تشکر مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از رییس دانشگاه

تعداد مشاهده : 1
صفحه نخست » Uncategorized » پیام تشکر مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از رییس دانشگاه

پیام تشکر مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از رییس دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، دکتر عبدالهی نژاد مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی مراتب سپاس و قدردانی خود را از برگزاری نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه ۲، ۵ و۶ اعلام نمود.

در متن پیام چنین آماده است:

جناب آقای دکتر تیموری

رییس محترم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

سلام علیکم،

بی تردید، برگزاری موفقیت آمیز نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه ۲، ۵ و۶ کشور مورخ ۱۷، ۱۸، ۱۳۹۷/۵/۱۹ در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، حاصل مهمان نوازی سخاوتمندانه، برنامه ریزی دقیق و مثال زدنی و تلاش های صادقانه و صمیمانه مجموعه آن دانشگاه و همکاران جناب عالی در روابط عمومی بود.

از این رو لازم می دانم مراتب سپاس و قدردانی خود را از مساعی و تلاش های جناب عالی و به ویژه جناب آقای علیرضا مومنی لاریمی مدیر محترم روابط عمومی و نیز همکاران محترم آن دانشگاه در برگزاری این نشست اعلام کنم.

توفیق روز افزون، سعادت و سلامت شما و همکاران محترمتان را از درگاه خداوند منان خواهانم.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (هنوز امتیازی داده نشده)