تعداد مشاهده : 19
صفحه نخست » Uncategorized » کارگاه آموزشی” استفاده از تجارب مشارکت مدارانه برنامه ریزی منابع آب در رودخانه ها” برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، کارگاه آموزشی” استفاده از تجارب مشارکت مدارانه برنامه ریزی منابع آب در رودخانه ها” در سالن اجتماعات  دانشکده مهندسی زراعی برگزار شد.

گفتنی است در این کارگاه آموزشی دکتر شاهنظری در سخنرانی خود به تبین مشارکت های ذینفعان در بهره برداری از منابع آب در دو استان گیلان و مازندران پرداخت.

در ادامه تاکویا یامادا کارشناس سیاستگذاری برنامه ریزی منابع آب در آژانس همکاری های بین الملی ژاپن در دو بخش سخنرانی داشت که در بخش اول در مورد ارتباط با نحوه مشارکت ذینفعان در برنامه ریزی و ساماندهی رودخانه ها و در بخش دوم سخنرانی خویش درباره طرح های اجرا شده در رودخانه کیتاکامی مطالب خود را ارائه داد.

همچنین در این کارگاه مهندس پیمان مختاری کارشناس شرکت آب منطقه ای اصفهان  سخنرانی خود را با موضوع اقدامات انجام شده مشارکت مدارانه در ساماندهی رودخانه زاینده رود ارائه نمود.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (هنوز امتیازی داده نشده)

لطفا دیدگاه خود پیرامون این مطلب را در این قسمت درج نمایید و برای ارسال سایر درخواست ها و پیام ها به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید