کانون قرآن و عترت دانشجویان «دومین دوره مسابقات اذان و قرآن» را برگزار می نماید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، خانم مهندس کریمی دبیر کانون قرآن و عترت دانشجویان اظهار داشت: دومین دوره مسابقات اذان و قرآن در تاریخ 17 اسفندماه برگزار می گردد.
وی همچنین خاطر نشان کرد: این مسابقه در بخش اذان برای دانشجویان، اساتید و کارکنان کلیه دانشگاه های شهرستان ساری و در بخش قرآن با برگزاری 8 رشته صرفا برای دانشجویان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در نظر گرفته شده است.

دبیر کانون قرآن و عترت دانشجویان بیان داشت: شرکت کنندگان محترم می توانند جهت شرکت در مسابقه و کسب اطلاعات بیشتر، عدد 3 را به سامانه پیامکی کانون قرآن و عترت به شماره 30006132102030 ارسال نمایند.

وی همچنین در پایان از راهیابی برگزیدگان این مسابقه در بخش دانشجویی به سی و دومین دوره جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان جهت حضور در مرحله ی منطقه ای خبر داد.

1395/11/27 15:00