گزارش فعالیت های بخش رفاهی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، آقای دکتر مجاوریان معاون اداری و مالی دانشگاه، در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه، گزارش فعالیت های بخش رفاهی دانشگاه را در شش ماه اول سال جاری به شرح ذیل ارائه نمودند: عقد قرارداد های رفاهی اسکان که شامل انعقاد قرارداد با هتل کارن مشهد یکی از هتل های با کیفیت و نزدیک به حرم مطهر بوده و به همراه صبحانه، نهار و شام برای همکاران محترم دانشگاه و خانواده های آنان که 50% کل هزینه توسط دانشگاه پرداخت و 50 % مابقی در اقساط 6 ماهه از حقوق همکاران محترم کسر گردید که این طرح با استقبال بسیار زیاد همکاران عزیز مواجه شد و حدود 135 تن از همکاران و خانواده محترم آنها از این امکانات استفاده نمودند.
وی در ادامه افزود: با پیگیری های صورت گرفته نسبت به عقد قرارداد با دانشگاه همدان جهت استفاده همکاران از امکانات رفاهی آن دانشگاه اقدام شد تا همکاران محترم بتوانند در ایام سال از این خدمات استفاده نمایند که تعداد 31 تن همکار به همراه خانواده آنها از این امکانات بهره مند شدند.
دکتر مجاوریان با اشاره به برگزاری مراسم روز معلم، کارمند و بازنشستگان اظهار داشت: این مراسم در روز معلم و کارمند با شکوه فراوان برگزار و از اساتید، کارمندان و بازنشستگان  نمونه با لوح سپاس و هدیه باهمکاری روابط عمومی تقدیر شد.
معاون اداری و مالی دانشگاه با اشاره به اهمیت برگزاری آیین تجلیل از فرزندان ممتاز اعضای هیات علمی و کارمندان گفت: از فـرزندان ممتـاز همکـاران طی مراسمی در پلاژ ساحل نیروی انتظامی با حضور حدود 400 تن از همکاران و خانواده آنان با تقدیم لوح سپاس و هدیه تجلیل شد.
دکتر مجاویان عنوان داشت با توجه به ارزش بالای تجلیل از ایثارگران و یادگاران هشت سال دفاع مقدس در مناسبتهای مختلف (هفته دفاع مقدس، روز آزادگان و ...) از آنان تجلیل شد.

وی با بیان اهمیت بالا بردن روحیه و نشاط کارکنان، برگزاری اردوی فرهنگی و تفریحی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برای همکاران و خانواده آنان در منطقه سوادکوه و دوانگه ساری را از فعالیت های معاونت ذکر نمود.

دکتر مجاوریان فعالیت معاونت اداری مالی  در زمینه رفاهی ورزشی را عقد قرارداد سالن ورزشی اداره مخابرات و سپاه برای اعضای هیات علمی و تهیه بلیط استخر به تعداد 698 قطعه برای کارکنان دانشگاه با قیمت مناسب از استخر های اداره راه ، دانشگاه آزاد ، ایثار و مهرگان، معرفی فرزندان همکاران جهت استفاده از کلاس آموزش شنا با تخفیف با همکاری تربیت بدنی دانشگاه برشمرد.
وی فعالیت های مربوط به خرید مواد غذایی ، پوشاک و لوازم مدرسه را انعقاد قرارداد با فروشگاه مواد غذایی، انعقاد قرارداد با فروشگاه پوشاک آویشن، تهیه و توزیع ماهی و ماکیان برای همکاران با شرایط اقساطی، سبد کالا در قالب کارت اعتباری در سه نوبت برای همکاران، انعقاد قرارداد با فروشگاه لوازم التحریر برشمرد.

دکتر مجاوریان  انجام بیمه خودرو همکاران به صورت اقساطی برای 40تن پیگیری و انجام بیمه تکمیلی همکاران و اعمال مواردی که همکاران بیشترین نیاز درمانی را دارند نظیر ویزیت و دارو – دندانپزشکی – آزمایشات. ضریب خسارت پرداختی از سوی شرکت بیمه به همکاران بیش از 100 درصد بوده است از فعالیت های مربوط به امور بیمه عنوان داشت.
وی در مورد فعالیت های مربوط به تسهیلات بانکی اظهار داشت: 87  تن از همکاران دانشگاه جهت استفاده از تسهیلات به بانک تجارت  و 60 تن از همکاران دانشگاه جهت استفاده از تسهیلات به بانک ملت معرفی شدند.
   1396/8/17 10:28