فرم ورود اطلاعات اعضای هیئت علمی  

  -   مشخصات فردی
1
عکس : 
http://sanru.ac.ir/my_doc/sari/karkonan/asatid/a.teimouri/teimouri.jpg
نام و نام خانوادگی : 
اسد ا... تیموری یانسری 
نام پدر : 
 
محل تولد : 
بهشهر 
آخرین مدرک : 
دکتری 
رشته تحصیلی : 
علوم دامی- تغذیه دام 
محل و سال اخذ مدرک : 
دانشگاه فردوسی مشهد 1378 
مرتبه علمی : 
استاد یار 
گروه آموزشی : 
علوم دام 
  -   اطلاعات تماس
2
تلفن همراه : 
 
تلفن محل کار : 
01523822577 
نمابر : 
01523822577 
آدرس : 
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری صندوق پستی 578 ساری 
پست الکترونیک دانشگاهی : 
a.teymori@sanru.ac.ir 
پست الکترونیک : 
astymori@yahoo.com 
  -   زمینه های پژوهشی مورد علاقه
3
زمینه های پژوهشی مورد علاقه : 
ارزیابی مواد خوراکی رایج در تغدیه نشخوارکنندگان

 

افزایش ارزش تغذیه ای مواد خشبی در تغدیه نشخوارکنندگان

 

تعیین احتیاجات به فیبر موثرو فیبر موثر فیزیگی در گاو شیرده و گوسفند

 

تعیین عامل موثر فیزیکی مواد خوراکی رایج در تغدیه نشخوارکنندگان و عوامل موثر بر آن

 

بومی سازی سیستم های رایج تغذیه ای دنیا در کشور و منطقه

 

تغذیه سلولی و مولکولی  
  -   تدریس در مقاطع مختلف تحصیلی
4
تدریس در مقاطع مختلف تحصیلی(کارشناسی،کارشناسی ارشد ، دکتری) : 
دروس تغذیه شامل تغدیه دام 1، 2 و 3 ، تغذیه تکمیلی و تغذیه نشخوارکنندگان

 

آمار و احتمالات، طرح آزمایشات کشاورزی، آمار ریاضی و آمار پیشرفته

 

پرورش گاو شیری، مدیریت، پرورش گوسفند و بز واحدهای دامپروری

 

زبان تخصصی

 

روش تحقیق

 

مباحث نوین در تغذیه دام و طیور، کربوهیدرات ها و پروتئین ها در تغذیه دام

 

ناهنجاری های متابولیکی و بیو انرژتیک  
  -   پایان نامه های تحت راهنمایی
5
پایان نامه های تحت راهنمایی (کارشناسی ارشد و دکتری) : 
سعید بنی یعقوب- اثرات کاهش اندازة ذرات کاه برنج بروی عامل فیزیکی موثر، مصرف مادة خشک، فعالیت جویدن و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین

 

بهمن شوقی- تاثیر سطوح مختلف هیدروکسید کلسیم و اوره بر ارزش تغذیه ای، کاه برنج وعملکرد در نشخوارکنندگان

 

سیمین پورکاسه گران- تعیین مناسبترین سطح علوفه : کنسانتره هنگام استفاده از کاه برنج به عنوان یک منبع فیبر موثر فیزیکی در تغذیه نشخوارکنندگان

 

مطلب احمدی - آغشته سازی کاه برنج با قارچ­های بی هوازی شکمبه و تاثیر آن در تغذیه نشخوارکنندگان

 

مقدادسیفی ماکرانی- اثرات سطوح مختلف کنجاله کانولا با افزودن آنزیم تجاری کومبو در عملکرد جوجه های گوشتی

 

هادی محمد زاده- تعیین فراسنجه های هضمی مواد مغذی کنجاله کانولای عمل آوری شده با مواد شیمیایی در شکمبه نشخوارکنندگان

 

آزیتا شاطری- تعیین فراسنجه های هضمی مواد مغذی کاه کانولای عمل آوری شده با مواد شیمیایی در شکمبه نشخوارکنندگان

 

زهرا کمرلویی- تعیین ارزش تغذیه ای سیلوی ذرت عمل آوری شده با لاسیل در تغذیه  نشخوارکنندگان

 

وحید رادمهر- اثرات متقابل اندازه ذرات و سطوح مختلف آنزیم تجاری کومبو در عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه ش ده با جیره های حاوی کنجاله کانولا

 

مهدی ارجمندی-تاثیر اندازه ذرات علوفه یونجه و مکمل روغن سویا بر روی قابلیت هضم، فعالیت جویدن، تولید و ترکیبات شیر گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل شیردهی

 

مرضیه قدمی - بررسی اثرات تغذیه­ی ترکیبات گلوکوژنیک و کتوژنیک در اواخر آبستنی بر رشد جنین، تولید شیر، ترکیبات شیر، وزن تولّد بره­ها و فراسنجه­های خونی میش­ها

 

طیبه عجم- بررسی اثرات تغذیه کنجاله­ی تیمار شده با فرمالدئید در اواخر آبستنی بر رشد جنین،  وزن تولّد بره­ها، تولید شیر، ترکیبات شیر و فراسنجه­های خونی میش­های آبستن

 

فضل ا... قریشی ­ - خصوصیات فیزیکی سیلوی تفاله انگور

 

پروین خسروی- تعیین تأثیرات سطوح مختلف انرژی و روش توازن آمینواسیدهای خوراک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

 

علی مصطفی لو - بررسی اثرات تغذیه کنجاله ی کانولای تیمارشده با  فرمالدئید بر عملکرد گاوهای شیرده پرتولید هلشتاین

 

حسین صمدی واسکسی- تعیین اثرات سطوح مختلف کربوهیدرات های سهل الهضم و اسیدهای معدنی برمیران تولید باکتری های مولداسید لاکتیک

 

سبحان- گلچین - بررسی تاثیر منابع پروتئینی قابل و غیر قابل تجزیه شکمبه ای بر قابلیت هضم، متابولیت ها، خصوصیات سقف شکمبه ای و موثر بودن فیزیکی کاه برنج درگوسفند زل

 

علییرضا طالبی ورکلائی - تعیین و مقایسه فراسنجه های هضمی شکمبه ای واریته های مختلف کاه گندم و کاه کلزا در گوسفند زل

 

طیبه عجم رنگرز- بررسی اثرات کنجاله کلزای تیمار شده با فرمالدئید به عنوان یک منبع پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه برای میش­های دوره انتقال

 

سارایوسفیان-اثرات تغذیه­ی کنجاله سویای­ پرتوتابی شده با مایکروویو و مکمل­سازی متیونین محافظت شده (مپران) بر عملکرد بره­های پرواری

 

وحیده آقاجانی- اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و مکمل روغن سویا بر موثر بودن فیزیکی فیبر جیره در گوسفند

 

معصومه شریفی-  ارتباط غلظت ترکیبات فنلی با فراسنجه­های تجزیه­پذیری شکمبه­ای جو در گوسفند  
  -   طرحهای پژوهشی خاتمه یافته داخل دانشگاه
6
طرحهای پژوهشی خاتمه یافته داخل دانشگاه(عنوان طرح ،تاریخ اتمام) : 
شناسایی خصوصیات کاه برنج به عنوان یک منبع فیبر موثر فیزیکی در تغذیه نشخوارکنندگان

 

ارزیابی کیفیت زلاتین بوست و استخوان ماهیان مختلف شمال کشور

 

تعیین ارزش تغذیه ای تفاله زیتون در تغذیه نشخوارکنندگان

 

تعیین ارزش تغذیه ای تفاله انگور در تغذیه نشخوارکنندگان

 

تعیین ارزش تغذیه ای انواع فرآورده های سیب در تغذیه نشخوارکنندگان

 

تعیین ارزش تغذیه ای واریته های کاه برنج استان مازندران در مراحل مختلف رشد

 

تعیین ارزش تغذیه ای کنجاله کانولا در تغذیه نشخوارکنندگان

 

تعیین اثرات مکمل محیط کشت میکروبیA-max در پرواربندی گوسفند

 

تعیین اثرات مکمل محیط کشت میکروبیA-max بر رشد و اناتومی دستگاه گوارش گوساله های شیرخوار

 

تعیین اثرات مکمل محیط کشت میکروبیA-max بر عملکرد بزهای شیرده در اوایل شیردهی

 

شناسایی خصوصیات فیزیکی تفاله چغندر هنگام استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان

 

مقایسه روش­های  تعیین ارزش تغذیه ای (روش شکمبه گذاری و تخمیر در آزمایشگاه مانند تولید گاز، DAISY ) واریته های کاه برنج استان مازندران در مراحل مختلف رشد

 

بررسی پارامترهای هضمی شکمبه گاومیش به روشهای قابلیت هضم ظاهری ،آزمایشگاهی وکیسه نایلونی

 

تعیین ارزش تغذیه ای پروتئین میکروبی حاصل از سیستم سپتیک کارخانجات صنعتی  
  -   طرح های پژوهشی خاتمه یافته خارج دانشگاه
7
طرح های پژوهشی خاتمه یافته خارج دانشگاه(عنوان طرح،تاریخ اتمام) : 
 
  -   مقالات چاپ شده در مجلات معتبر داخل کشور
8
مقالات چاپ شده در مجلات معتبر داخل کشور(عنوان مقاله،سال) : 
شناسایی خصوصیات علوفه یونجه به عنوان یک منبع فیبر موثر فیزیکی در تغذیه گاوهای شیری

 

شناسایی خصوصیات مواد خوراکی رایج در تغذیه نشخوار کنندگان در ایران: 1- ارتباط و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی

 

شناسایی خصوصیات مواد خوراکی رایج در تغذیه نشخوار کنندگان در ایران:2 - تاثیر اندازه ذرات منابع خوراکی بر کنتیک آبگیری و  در شرایط in

 

بررسی اثرات تجزیه پذیری منابع کربوهیدات غیرفیبری بر موثر بودن منابع علوفه‌ای در گاوهای شیرده هلشتاین

 

تئوریهای کنترل ترشح چربی شیر در پستان گاو شیری

 

اثرات اسیدهای چرب n-3 محافظت شده در شکمبه نشخوار کنندگان

 

مصرف شیر و سلامت دهان و دندان

 

رابطه بین رژیم غذایی حاوی مواد لبنی و بیماریهای قلبی و عروقی

 

کاربرد بهینه سازی فازی در تنظیم جیره خوراکی دام

 

توجیه افزایش تولید شیر در ایران

 

کاربرد بهینه سازی فازی در تنظیم جیره خوراکی گاوهای شیری در اوایل  شیردهی

 

بررسی تاثیر انواع خوراک آماده و دستی متعادل بر ضریب تبدیل مواد خوراکی، ضریب رشد و عملکرد ماهی قزل آلای رنگین کمان  در مخازن مصنوعی

 

مقایسه مدل فازی و روش برنامه ریزی خطی در بهینه سازی جیره نویسی گاوهای شیرده در اوایل شیردهی

 

بررسی اثرات سطوح مختلف الیاف فیبری و غیر فیبری بر قابلیت هضم، اسیدیته شکمبه و رفتار جویدن گاو میش

 

بررسی ترکیبات شیمیایی و تعیین ارزش تغذیه ای دو گونه تاج خروس به عنوان منبع علوفه در مراتع آبگیر استان مازندران

 

تعیین ترکیبات شیمیایی و ارزش تغذیه ای دو گونه گراس و شبه گراس به عنوان منبع علوفه در مراتع  آبگیر استان مازندران

 

بررسی تاثیر روند آبگیری و تغییر جرم حجمی لحظه ای مواد خوراکی بر فراسنجه های تجزیه پذیری اندازه گیری شده با روش in situ

 

تعیین فراسنجه های هضمی مواد مغدی اقلام خوراکی و جیره های کاملاً مخلوط در گاو میش با روش in situ

 

بررسی اثرات سطوح کربوهیدرات فیبری و غیر فیبری بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره های کاملاً مخلوط در گاو میش بروش in vivo

 

بررسی اثرات سطوح مختلف الیاف فیبری و غیر فیبری بر قابلیت هضم، اسیدیته شکمبه و رفتار جویدن گاو میش

 

بررسی اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و مکمل روغن سویا بر مصرف خوراک و قابلیت هضم گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل شیردهی

 

اثرات آغشته سازی میکروبی بر مصرف، قابلیت هضم مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین

 

بررسی اثرات آغشته سازی میکروبی بر مصرف و قابلیت هضم ظاهری سیلاژ ذرت در جوانه های نر هلشتاین

 

تعیین عامل موثر فیزیکی کاه برنج با استفاده از فیبر شیمیایی و خصوصیات فیزیکی در تغذیه نشخوارکنندگان 1تعیین خصوصیات شیمیایی و فیزیکی

 

بررسی اثرات آغشته سازی میکروبی بر فراسنجه های تجزیه پذیری مواد مغذی سیلاژ ذرت به روش کیسه های نایلونی در گوسفند زل

 

تأثیر اندازه ذرات کاه برنج روی فعالیت جویدن، نرخ ترشح بزاق و کاهش اولیه اندازه ذرات خوراک در

 

گوسفند

 

بررسی تأثیر اندازه ذرات روی خصوصیات فیزیکی کاه برنج به عنوان یک منبع فیبر موثر فیزیکی

 

عامل موثر فیزیکی کاه برنج با استفاده از فیبر شیمیایی و خصوصیات فیزیکی در تغذیه نشخوارکنندگان 2: مصرف خوراک و فعالیت جویدن دام

 

تعیین عامل موثر فیزیکی کاه برنج با استفاده از فیبر شیمیایی و خصوصیات فیزیکی در تغذیه نشخوارکنندگان 3 : بررسی اثرات انواع کاه برنج بر ترشح بزاق در گوسفند

 

تاثیر اندازه قطعات علوفه خشک یونجه و ماهیت کربوهیدراتهای محلول در شوینده خنثی بر تجزیه پذیری و فراسنجه های شکمبه ای در گوسفند

 

تأثیرسطوح مختلف انرژی و روش توازن آمینواسیدهای جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

 

اثر سطوح مختلف کربوهیدرات فیبری و غیر فیبری جیره بر روی جمعیت میکروبی شکمبه گاومیش

 

ثر تغذیه طول قطعات مختلف علوفه یونجه بر هضم، توزیع اندازه ذرات و محتویات شکمبه ای گاومیش

 

اثر سطوح مختلف کربوهیدرات فیبری و غیر فیبری جیره بر روی قابلیت هضم و فرآورده های نهایی حاصل از تخمیر در شکمبه گاومیش

 

اثرات اندازه ذرات خوراک و مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه های گوشتی در جیره حاوی کنجاله کانولا

 

تعیین اثرات سطوح مختلف کربوهیدرات های سهل الهضم و اسیدهای معدنی برمیران تولید باکتری های مولداسید لاکتیک

 

بررسی اثرات نوع کربوهیدرات بر مصرف خوراک و قابلیت هضم مواد مغذّی در گوسفند زل

 

بررسی اثرات منبع کربوهیدرات جیره در اواخر آبستنی و اوایل شیردهی بر عملکرد میش­های نژاد زل

 

ارتباط غلظت ترکیبات فنلی با فراسنجه­های تجزیه­پذیری شکمبه­ای در جو 1: تعیین غلظت ترکیبات فنولی(اسید فرولیک و پ-کوماریک) و فراسنجه­های تجزیه­پذیری شکمبه­ای دو واریته صحرا و بدون پوشینه در گوسفند

 

ارتباط غلظت ترکیبات فنلی با فراسنجه­های تجزیه­پذیری شکمبه­ای در جو 2: تأثیر غلظت ترکیبات فنولی(اسید فرولیک و پ-کوماریک) بر فراسنجه­های تجزیه پذیری شکمبه­ای دو واریته صحرا و بدون پوشینه

 

بررسی درجات مختلف تجزیه پذیری منابع پروتئینی و اندازه ذرات علوفه جیره برمصرف خوراک  و قابلیت هضم در گاوهای شیرده هلشتاین

 

بررسی اثرات تجزیه پذیری منابع پروتئینی و اندازه ذرات علوفه جیره بر فعالیت جویدن و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین

 

ارزیابی کیفیت شیمیایی و فیزیکی و فراسنجه های تجزیه پذیری مواد سیلویی ذرت در اندازه های مختلف

 

مقایسه اثر تیمار حرارتی مرطوب و شیمیایی بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام کنجاله کانولا

 

مقایسه تجزیه پذیری شکمبه‌ای مواد مغذی برخی از علوفه‌های مورد استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان با استفاده از روش کیسه‌های نایلونی

 

بررسی اثرات تغذیه کنجاله ی کانولای عمل آوری شده با فرمالدئید و اندازه ذرات علوفه یونجه بر مصرف خوراک و فعالیت جویدن در گاوهای شیرده هلشتاین

 

بررسی اثرات تغذیه کنجاله ی کانولای عمل آوری شده با فرمالدئید و اندازه ذرات علوفه یونجه بر مصرف خوراک و فعالیت جویدن در گاوهای شیرده هلشتاین

 

اثرات تغذیه­ی کنجاله سویای­ پرتوتابی شده با مایکروویو و مکمل­سازی متیونین محافظت شده (مپران) بر عملکرد بره­های پرواری

 

اثرات تغذیه­ی کنجاله سویای­ پرتوتابی شده با مایکروویو و مکمل­سازی متیونین محافظت شده (مپران) بر عملکرد بره­های پرواری

 

بررسی اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و فراوری با اسید منابع پروتئینی بر مصرف خوراک، قابلیت هضم و رفتار جویدن در گوسفند زل

 

بررسی اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و فراوری با اسید منابع پروتئینی بر ترکیبات شیمیایی، فازهای جامد و مایع، فازهای قابل عبور و غیر قابل عبور شکمبه­ای در گوسفند زل

 

اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و مکمل روغن سویا بر موثر بودن فیزیکی فیبر جیره در گوسفند

 

بررسی اثرات کنجاله کلزای فرآوری شده با فرمالدئید بر متابولیت­های خونی میش­های آبستن و وزن تولّد و رشد بره­ آن­ها

 

بررسی اثرات کنجاله کلزای تیمار شده با فرمالدئید به عنوان یک منبع پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه برای میش­های دوره انتقال

 

اشکالات و ابهامات اساسی در تعیین الیاف موثر فیزیکی در سطح مزرعه

 

بررسی اثرات منابع مختلف کربوهیدرات بر فراسنجه‌های تجزیه ‌پذیری شکمبه‌ای مواد مغذی سیلاژ شبدر ایرانی

 

بررسی اثرات تیمار اسیدی بر فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه‌ای مواد مغذی مواد سیلویی شبدر ایرانی

 

اثرات کنجاله ی کانولای عمل آوری شده با فرمالدئید و اندازه ذرات علوفه یونجه بر تولید و ترکیب شیر گاوهای شیرده هلشتاین

 

اثرات کنجاله­ی کانولای عمل آوری شده با فرمالدئید و اندازه ذرات علوفه یونجه بر مصرف خوراک، قابلیت هضم و فعالیت جویدن گاوهای شیرده هلشتاین

 

اثرات­ مکمل­سازی محیط­ کشت­ مخمری­ ­بر دستگاه­ گوارش، فراسنجه­های­خونی ­و عملکرد­گوساله­های هولشتاین

 

بررسی اثرات منابع مختلف کربوهیدرا ته ا و اسیدها بر خصوصیات کیفی مواد سیلویی شبدر ایرانی

 

بررسی اثر پرتوتابی با امواج مایکروویو بر فراسنجههای تجزیهپذیری شکمبهای ماده خشک و پروتئین خام کنجاله کانولا

 

تاثیر دو سطح اندازه ذرات ذرت سیلویی و دو سطح روغن سویا و چربی خنثی بر تولید شیر،

 

ترکیبات شیر، تغییرات وزن، مصرف و قابلیت هضم خوراک و رفتار مصرف خوراک در گاو های شیرده هلشتاین

 

بررسی اثرات آغشته سازی میکروبی ( اکوسایل حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم) و عمل آوری شیمیایی (فرمالدئید) سیلاژ شبدر برسیم بر رفتار جویدن گاوهای شیرده

 

بررسی اثرات منابع مختلف کربوهیدرا ته ا و اسیدها بر خصوصیات کیفی مواد سیلویی شبدر ایرانی

 

درصد استخراج از پایان­نامه متقاضی­

 

تاثیر تراکم مختلف انرژی و سایر مواد مغذی بر عملکرد مرغان تخمگذار لگهورن

 

تاثیر تراکم مختلف انرژی و سایر مواد مغذی بر کیفیت تخم مرغ مرغهای تخمگذار لگهورن

 

بررسی اثرات انواع تفالههای زیتون بر عملکرد گوسفند پرواری

 

مقایسه فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای مواد مغذی برخی از فرآوردههای فرعینیشکر با استفاده از روش کیسه های نایلونی در گوسفند

 

مقایسه فراسنجه های هضمی شکمبه ای مواد مغذی انواع تفاله زیتون

 

بررسی ارتباط لیگنین نامحلول در شوینده خنثی اسیدی در  پوسته دانه جو ..........

 

بررسی ارتباط ترکیبات فیبری و  فنلی در  پوسته دانه جو ..........

 

بررسی اثر غلظت اسیدهای هیدروکسی سیامیک موجود در ساقه 11 واریته ....

 

تعیین ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای در 10 واریته کاه برنج

 

تاثیر اندازه ذرات ذرت سیلویی و مکمل روغن سویا بر رفتار .........

 

اثرات مکمل سازی محیط کشت میکروبی.....

 

تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام ...............

 

بررسی تاثیر استفاده از کنجاله کانولای میکرونیزه شده با دو سطح از اندازه ذرات و .....................

 

بررسی اثرات روغن ماهی و عصاره آویشن بر .....................

 

بررسی اثرات روغن ماهی و عصاره آویشن بر عملکرد

 

بررسی اثرات روغن کانولا و عصاره پونه بر مصرف خوراک و ..........

 

بررسی اثرات روغن کانولا و عصاره پونه بر عملکرد

 

بررسی اثرات کنجاله کانولای فراوری شده با اسید کلریدریک و اندازه ذرات ....................

 

اثرات اندازه ذرات یونجه روی توزیع اندازه ذرات محتویات شکمبه ............................

 

بررسی درجات مختلف تجزیه پذیری منابع پروتئینی و اندازه ذرات .........................

 

اثرات اندازه ذرات یونجه روی ویژگی های فیزیکی مواد خوراکی و جویدن اولیه ............................. 

  
  -   مقالات چاپ شده در مجلات معتبر خارج کشور
9
مقالات چاپ شده در مجلات معتبر خارج کشور(عنوان مقاله،سال) : 
 

Effect of three levels of dietary fiber on feedlot and carcass charectristics of Iranian Buffalo Calves

 

Effects of physical characteristics of a passage marker on rumen turn over particulate material

 

Effects of alfalfa particle size and specific gravity on chewing activity, digestibility and performance of Holstein dairy cows

 

Effects of Chemical Treatment of Canola Meal on Nutrients Ruminal Degradation in Zel Sheep Using In Situ Methods

 

Physically effectiveness of beet pulp in dairy cows 2: intakes, digestibility and chewing activity, and performance of Holstein dairy cows

 

Physically effectiveness of beet pulp in dairy cows 1: physical characteristics, ruminal kinetics of nutrients degradation, hydration, and functional specific gravity

 

Effect of microbial inoculants on the nutritive value of corn silage for beef cattle

 

Effects of microbial inoculants on the dry matter intake, nutrients digestibility and chewing activity and performance of Iranian Holstein Dairy cows

 

Effect of different fibrous and non-fiber carbohydrate levels on nutrients digestibility of total mixed ration using in vivo in buffalo

 

Rumen Contents and Ruminal Digesta Particle Size Distribution in Buffalo Steers Fed Three Different Size of Alfalfa

 

Determination of ruminal nutrient degradability of some feeds and total mixed ration in buffalo using in situ methods 
  -   سمینارها و همایش های داخلی
10
سمینارها و همایش های داخلی : 
 
  -   سمینارها و همایش های خارجی
11
سمینارها و همایش های خارجی : 
 
  -   برگزاری کارگاههای تخصصی داخل کشور
12
برگزاری کارگاههای تخصصی داخل کشور : 
 طراحی و ساخت دستگاه اتوماتیک مداوم متان و حرارت و pH در شکمبه دام زنده

 

طراحی آزمایشات متابولیسمی، هضمی و عملکردی دام و طیور

 

آشنایی کامل با دستگاه های HPLC، GC، Lynco، Daisy incubation Mashin  و............ 

 

آشنایی با کلیه دستگاههای اندازه گیری مواد مغذی و تجزیه مواد خوراکی مانند دستگاه اتوماتیک کجلدال، دستگاه اندازه گیری فیبر، دیواره سلولی و لیگنین، دستگاه اتواتیک اندازه گیری چربی

 

تسلط کامل به آمار و مدلسازی داده های بیولوژی با استفاده از نرم افزارهای مدلسازی

 

طراحی و ساخت دستگاه ثبات دیجیتال فعالیت جویدن دام

 

طراحی و ساخت مدل ساده ای از فیستولای شکمبه برای دامهای کوچک جثه نشخوارکننده  
  -   کتابهای چاپ شده
13
کتابهای چاپ شده : 
ترجمه کتاب تغذیه مقایسه ای طیور- انتشارات دانشگاه مازندران

 

ترجمه کتاب اصول تغذیه دام و طیور- انتشارات دانشگاه مازندران

 

تالیف کتاب تغذیه کاربردی گاو شیری- انتشارات آوای مسیح

 

تالیف کتاب تولید شیر و فرآوری آن- انتشارات آوای مسیح

 

تالیف کتاب پروبیوتیک ها در تغذیه دام و طیور- موسسه رودکی

 

ترجمه کتاب تغذیه گوسفند- انتشارات دانشگاه مازندران

 

تالیف کتاب قابلیت استفاده از کلزا و فرآورده ای آن در تغذیه دام و طیور- شرکت دانه های روغنی کشور

 

ترجمه کتاب تغذیه بز شیری-  انتشارات آوای مسیح

 

اکولوژی تغذیه ای نشخوارکنندگان- در دست چاپ در انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

 

بیوانرژتیک در تغذیه دام - در دست چاپ در انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی  ساری

 

تغذیه و متابولیسم مقایسه ای دام- در دست چاپ در انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

 

راهنمای خرید گوشت برای خریداران- در دست چاپ در انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری  
  -   عضویت در انجمنهای علمی ،آموزشی،فرهنگی و ...
14
عضویت در انجمنهای علمی ،آموزشی،فرهنگی و ... : 
عضویت در انجمن علوم دامی ایران عضویت در انجمن محققین جوان علوم دامی BSAS: British Society of Animal Science CSAS: Canadian Society of Animal Science 

  
  -   سوابق اجرائی
15
سوابق اجرائی : 
 
  -   توضیحات
16
توضیحات :