فرم ورود اطلاعات اعضای هیئت علمی  

  -   مشخصات فردی
1
عکس : 
http://sanru.ac.ir/my_doc/sari/karkonan/asatid/s.yegane/yeganeh.jpg
نام و نام خانوادگی : 
سکینه یگانه 
نام پدر : 
 
محل تولد : 
ساری 
آخرین مدرک : 
دکتری 
رشته تحصیلی : 
شیلات (تکثیر و پرورش آبزیان) 
محل و سال اخذ مدرک : 
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، سال 1388 
مرتبه علمی : 
استاد یار 
گروه آموزشی : 
شیلات 
  -   اطلاعات تماس
2
تلفن همراه : 
 
تلفن محل کار : 
3822575 
نمابر : 
3822565 
آدرس : 
ساری کیلومتر 9 جاده دریا دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری 
پست الکترونیک دانشگاهی : 
s.yeganeh@sanru.ac.ir 
پست الکترونیک : 
 
  -   زمینه های پژوهشی مورد علاقه
3
زمینه های پژوهشی مورد علاقه : 
فیزیولوژی ماهی، فرآوری محصولات شیلاتی 

  
  -   تدریس در مقاطع مختلف تحصیلی
4
تدریس در مقاطع مختلف تحصیلی(کارشناسی،کارشناسی ارشد ، دکتری) : 
دکتری:

 

فیزیولوژی تولید مثل                                                                            

 

کارشناسی ارشد:

 

فیزیولوژی آبزیان

 

- فیزیولوژی و رفتارشناسی آبزیان

 

- بیوشیمی فرآورده­های شیلاتی

 

- نگهداری محصولات شیلاتی 

 

کارشناسی:

 

-  هیدروشیمی                                                                                                                    

 

- اصول روشهای صید آبزیان

 

- تکثیر و پرورش ماهیان گرم­آبی

 

- تکثیر و پرورش ماهیان زینتی

 

-شناخت و حمایت محیط زیست (گروه شیلات)

 

- شناخت و حمایت محیط زیست (گروه جنگل تدریس در یک ترم) 
  -   پایان نامه های تحت راهنمایی
5
پایان نامه های تحت راهنمایی (کارشناسی ارشد و دکتری) : 
1-مرجان زرگر، تاثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کازئینات سدیم غنی شده با اسانس آویشن شیرازی بر کیفیت و ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در یخچال     

 

2- عاطفه علی­نژاد، بررسی اثر باکتریایی LAB و دماهای مختلف فراوری بر روی خصوصیات کارکردی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی _ کپورمعمولی (Cyprinus  carpio

 

3- مهدی تیموری، تاثیر پودر چلبک اسیرولینا بر رشد، رنگ پذیری و سطح اکسیداسیون در جره قزل آلای رنگین کمان

 

4- فرشته رمضان زاده ، اثرات طول دوره نوری بر رشد، بقا و فعالیت آنزیم­های گوارشی لارو قزل­آلای رنگین­کمان (Oncorhynchus mykiss)، 

 

5- الهه عزیزی، تأثیر جیره­های حاوی اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) و مرزنجوش وحشی (Origanum vulgare L.) بر عملکرد رشد، پارامترهای خون­شناسی و کیفیت فیله­ی ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در دمای یخچال (˚c1±4).

 

6-ماریا اصغرنیا، هیدرولیزشیمیایی (اسیدی و قلیایی) امعاء و احشاء ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys moltirix) و اثر پپتون­های تولید شده به عنوان منبع ازت برای کشت باکتری­های Pseudomonas  aeruginosa و  Listeria monocytogenes.. 

 

7- سالمه مهدوی، تاثیر جیره غذایی حاوی اسانس رازیانه ( (Foeniculum vulgare Mill بر عملکرد رشد، فاکتورهای خونشناسی و مقاومت به استرس شوری در بچه ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum)  
  -   طرحهای پژوهشی خاتمه یافته داخل دانشگاه
6
طرحهای پژوهشی خاتمه یافته داخل دانشگاه(عنوان طرح ،تاریخ اتمام) : 
تاثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کازئینات سدیم غنی شده با اسانس رزماریRosmarinus officinalis) (بر کیفیت و ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در یخچال (مجری طرح  خاتمه یافته  10/5/91 از گرنت پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری)

 

11-2 تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp.)  بر پروفایل اسید چرب فیله، پارامترهای خون شناسی و بیوشیمیایی خون در  ماهی قزل آلای رنگین کمان ( Oncorhynchus mykiss) " (مجری طرح در حال اجرا، از اعتبار پژوهشی بنیاد ملی نخبگان) 
  -   طرح های پژوهشی خاتمه یافته خارج دانشگاه
7
طرح های پژوهشی خاتمه یافته خارج دانشگاه(عنوان طرح،تاریخ اتمام) : 
 
  -   مقالات چاپ شده در مجلات معتبر داخل کشور
8
مقالات چاپ شده در مجلات معتبر داخل کشور(عنوان مقاله،سال) : 
سکینه یگانه، باقر مجازی امیری (راهنما)، مهدی یوسفیان (مشاور)، محمد علی نعمت الهی (مشاور).  اثر تقویت کننده های اسپرم بر روی مدت تحرک اسپرم در ماهی کفال خاکستری L. Mugil cephalus.، مجله منابع طبیعی ایران.

 

 

 

سکینه یگانه، بهاره شعبانپور (راهنما)، هدایت حسینی (راهنمای مشترک)، محمدرضا ایمانپور (مشاور)، علی شعبانی (مشاور)، مهناز معینی و عباسعلی مطلبی. 1388. تغییرات فصلی ترکیب شیمیایی و سطوح اسیدهای چرب در تخمدان ماهیان کپور دریایی حوضه جنوب شرقی دریایی خزر (سال 1387-1386). مجله علمی شیلات

 

سکینه یگانه، بهاره شعبانپور (راهنما)، هدایت حسینی (راهنمای مشترک)، محمدرضا ایمانپور (مشاور)، علی شعبانی (مشاور). 1389. ارزیابی اثر تخم­ریزی بر تغییرات کیفیت چربی فیله ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) در طول انجماد. نشریه شیلات (مجله منابع طبیعی ایران)

 

سکینه یگانه، بهاره شعبانپور (راهنما)، هدایت حسینی (راهنمای مشترک)، محمدرضا ایمانپور (مشاور)، علی شعبانی (مشاور)، مهدیه عباسی. 1391. ارزیابی تغییرات فصلی ترکیب شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio). مجله زیست شناسی جلد 25 شماره 2، 294-286.

 

مرجان زرگر، سکینه یگانه، سید هادی رضوی، سید مهدی اجاق. 1391. تاثیر پوشش خوراکی کازیینات سدیم بر ماندگاری قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در طی نگهداری در یخچال. مجله علوم و صنایع غذایی ایران (پذیرش)

 

 

 

عاطفه علی نژاد، سید علی جعفرپور، سکینه یگانه، رضا صفری. 1391. بررسی اثر باکتری Lactobacillus plantarum و دماهای مختلف فرآوری بر روی خصوصیات کارکردی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله علوم و صنایع غذایی ایران (پذیرش)

 

سکینه یگانه، پریسا ملکی. 1391. مقایسه اثر بیهوش کنندگی عصاره­ی سنبل­الطیب (Valeriana officinalis)، بادرنجبویه (Melissa officinalis)و مریم گلی (Salvia officinalis) بر روی بچه­ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). مجله بهره برداری و پرورش آبزیان (پذیرش)

 

سکینه یگانه، سیده زینب عابدی، حسین رحمانی، 1392. بررسی مقایسه­ای برخی پارامترهای زیست­شناسی در ماهی کپور­معمولی(Cyprinus carpio) پرورشی و وحشی. مجله زیست شناسی دامغان، سال پنجم، شماره سوم، صفحه 67-76.

 

سکینه یگانه، فاطمه قوامی، زیبنده محرابی. بررسی ترکیبات مغذی فیله ماهی قزل­آلای رنگین­کمان (Oncorhynchus mykiss) در 3 ناحیه سری، میانی و دمی. مجله زیست شناسی دامغان پذیرش در تابستان 1392. 

 

سکینه یگانه، بهاره شعبانپور. 1384. اثر تغذیه بر کیفیت فیله ماهی. همایش دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر

 

سکینه یگانه، بهاره شعبانپور. 1387. اثر تغذیه بر رنگ فیله ماهی. همایش منطقه ای آبزی پروری نوین و توسعه پایدار- دانشگاه آزاد اسلامی بابل

 

سکینه یگانه، بهاره شعبانپور (راهنما)، هدایت حسینی (راهنمای مشترک)، محمدرضا ایمانپور (مشاور)، علی شعبانی (مشاور)، محمد محسنی. 1387. ارزیابی تغییرات فصلی نرکیب شیمیایی فیله ماهی کپور دریایی و پرورشی. کنفرانس ملی غذای عملگر - تهران

 

 

 

سکینه یگانه، بهاره شعبانپور (راهنما)، هدایت حسینی (راهنمای مشترک)، محمدرضا ایمانپور (مشاور)، علی شعبانی (مشاور)، فرزانه فکری. 1387. تغییرات ترکیب شیمیایی گناد ماهی کپور پرورشی و وحشی در طول سال. همایش ملی منابع شیلاتی دریای خزر- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

 

سکینه یگانه، بهاره شعبانپور (راهنما)، هدایت حسینی (راهنمای مشترک)، محمدرضا ایمانپور (مشاور)، علی شعبانی (مشاور)، فرزانه فکری. 1387. ارزیابی اثر تخم ریزی بر تغییرات کیفی فیله ماهی کپور معمولی پرورشی در طول انجماد. همایش ملی منابع شیلاتی دریای خزر- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

 

سکینه یگانه، سیده زینب عابدی، حسین رحمانی. 1389. بررسی مقایسه­ای ضریب گنادوسوماتیک، الگوی رشد و فاکتور وضعیت کپور ماهیان (Cyprinus carpio) پرورشی و وحشی. اولین همایش ملی-منطقه ای اکولوژی دریای خزر

 

سکینه یگانه، سیده زینب عابدی، محبوبه طالب­زاده. 1389. اثر سمیت سولفات مس بر لارو ماهی سفید. اولین همایش ملی-منطقه­ای اکولوژی دریای خزر

 

سکینه یگانه، مرجان زرگر. 1389. استفاده از گیاهان دارویی در فرآورده های ماهی. همایش ملی گیاهان دارویی

 

سکینه یگانه. 1389. بی هوش کننده های گیاهی طبیعی جایگزین بی هوش کننده های شیمیایی. همایش ملی گیاهان دارویی

 

عاطفه علی نژاد، سکینه یگانه، سید علی جعفرپور. 1389. تولید فرآورده های ماهی با استفاده از باکتریهای اسید لاکتیک. نخستین همایش ملی فرآوری و بهداشت فرآورده های شیلاتی

 

سیده زینب عابدی، عاطفه علی نژاد، سکینه یگانه، سید علی جعفرپور، سارا عسگری. 1389. نقش آمین های بیوژنیک در سوسیس های تخمیری خشک. نخستین همایش ملی فرآوری و بهداشت فرآورده های شیلاتی

 

سیده زینب عابدی، فاطمه حسن تبار، سکینه یگانه، مرجان رزگر. 1389. استفاده از کیتوزان به عنوان نگهدارنده طبیعی در بسته بندی مواد غذایی. نخستین همایش ملی فرآوری و بهداشت فرآورده های شیلاتی

 

سکینه یگانه مریم اسماعیلی، زیبنده محرابی . 1390. بررسی مقایسه ای ترکیبات تغذیه ای عضلات پشتی و شکمی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). دومین کنفرانس ملی علوم شیلات و آبزیان ایران مقاله کامل

 

سکینه یگانه زیبنده محرابی ،  فاطمه قوامی، مریم اسماعیلی. 1390. مقایسه ترکیبات مغذی در  نواحی مختلف (سری، میانی و دمی) فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). دومین کنفرانس ملی علوم شیلات و آبزیان ایران مقاله کامل

 

سکینه یگانه . سیده زینب عابدی. 1390. نقش آهک در کاهش سمیت سولفات مس بر لارو ماهی سفید Rutilus frisii kutum. دومین کنفرانس ملی علوم شیلات و آبزیان ایران مقاله کامل

 

سکینه یگانه . سیده زینب عابدی. 1390. بررسی مقایسه ای رابطه رگرسیونی، شاخص های تمایل مرکزی و الگوی رشد در کپورماهیان (Cyprinus carpio) پرورشی و وحشی. دومین کنفرانس ملی علوم شیلات و آبزیان ایران مقاله کامل

 

 

 

 

 

 

 

سکینه یگانه، بهاره شعبانپور (راهنما)، هدایت حسینی (راهنمای مشترک)، محمدرضا ایمانپور (مشاور)، علی شعبانی (مشاور)، 1390. ارزیابی تغییرات فصلی ترکیب شیمیایی فیله ماهی کپور دریایی و پرورشی. دومین کنفرانس ملی علوم شیلات و آبزیان ایران مقاله کامل

 

سکینه یگانه، سیده زینب عابدی، سیده زهرا هاشمی.1390. مروری بر روشهای تغییر جنسیت ماهیان. همایش ملی آبزیان و غذا

 

سکینه یگانه، مرجان زرگر. ، سید هادی رضوی، سید مهدی اجاق. تأثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم  بر  روند تغییر شاخصهای اکسیداسیون در قزل آلای رنگین کمان  (Oncorhynchus mykiss) در مدت نگهداری در یخچال. بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران (کامل)

 

سکینه یگانه، هادی بی آزار و زینب حقی. 1390. اثر تیمارهای مختلف شوری (NaCl) بر رشد و بازماندگی بچه ماهیان کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella (Cuvier & Valencinnes, 1884). اولین همایش ملی آبزی پروری ایران

 

سکینه یگانه، مریم محتشم زاده. 1390. اثر عصاره بادرنجبویه در بیهوشی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio. اولین همایش ملی آبزی­پروری ایران

 

سکینه یگانه، پریسا ملکی. 1390. اثر بیهوش کنندگی عصاره مریم گلی در ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio. اولین همایش ملی آبزی پروری ایران.

 

عاطفه علی نژاد-سید علی جعفرپور، سکینه یگانه، رضا صفری. 1390. مطالعه اثرات باکتری Pediococcus pentasaceus در دماهای مختلف تلقیح بر روی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی. کنگره ملی نقش زیست فناوری در صنایع غذایی

 

سکینه یگانه، پریسا ملکی، محبوبه کاویان. 1391.

 

The anesthetic effect of Melissa officinalis extract on common carp Cyprinus carpio .

 

دومین کنگره ملی گیاهان دارویی (کیش)

 

فرشته رمضان زاده، سکینه یگانه، خسرو جانی خلیلی، سیده صدیقه بابایی؛ 9 آبان ،1391، اثرات دوره ی نوری بر رشد، بقاء و فاکتورهای تغذیه ای لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)، دومین همایش ملی منابع شیلاتی دریای خزر، 9 آبان ،1391، (کامل)

 

مهدی تیموری، سکینه یگانه، عبدالصمد کرامت، 9 آبان ،1391، تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر شاخص های رشدی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)، دومین همایش ملی منابع شیلاتی دریای خزر،

 

مهدی تیموری، سکینه یگانه، عبدالصمد کرامت، 9 آبان ،1391، تاثیر رنگدانه مصنوعی آستاگزانتین بر شاخص های رشد و رنگ پذیری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)، دومین همایش ملی منابع شیلاتی دریای خزر،

 

سکینه یگانه، فرشته رمضان زاده، 10 و 11 اردیبهشت، 1392، بررسی فعالیت برخی از آنزیم­های گوارشی (پپسین و تریپسین) لارو قزل­آلای رنگین­کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره نوری 10 ساعت روشنایی، دومین همایش ملی توسعه و پرورش ماهیان سردآبی (کامل)

 

فرشته رمضان زاده، سکینه یگانه، خسرو جانی خلیلی، سیده صدیقه بابایی، 10 و 11 اردیبهشت، 1392، بررسی فعالیت برخی آنزیم­های گوارشی (پپسین و کیموتریپسین) لارو قزل­آلای رنگین­کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره نوری 4 ساعت روشنایی، دومین همایش ملی توسعه و پرورش ماهیان سردآبی (کامل)

 

فرشته رمضان زاده، سکینه یگانه، خسرو جانی خلیلی، سیده صدیقه بابایی، 10 و 11 اردیبهشت، 1392، بررسی فعالیت برخی آنزیم­های گوارشی (تریپسین و آمیلاز) لارو قزل­آلای رنگین­کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره نوری 4 ساعت روشنایی، دومین همایش ملی توسعه و پرورش ماهیان سردآبی (کامل)

 

سکینه یگانه، فرشته رمضان زاده، 25، 26 اردیبهشت، 1392، بررسی فعالیت برخی آنزیم­های گوارشی (کیموتریپسین و آلفاآمیلاز) لارو قزل­آلای رنگین­کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره نوری 24 ساعت روشنایی، اولین کنفرانس ماهی‌شناسی ایران

 

فرشته رمضان زاده، سکینه یگانه، خسرو جانی خلیلی، سیده صدیقه بابایی، 25، 26 اردیبهشت، 1392، بررسی فعالیت برخی آنزیم­های گوارشی (لیپاز و آمینوپپتیداز) لارو قزل­آلای رنگین­کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره نوری 4 ساعت روشنایی، اولین کنفرانس ماهی‌شناسی ایران

 

فرشته رمضان زاده، سکینه یگانه، خسرو جانی خلیلی، سیده صدیقه بابایی، 25، 26 اردیبهشت، 1392، بررسی فعالیت برخی آنزیم­های گوارشی (فسفاتاز قلیایی و آمینوپپتیداز) لارو قزل­آلای رنگین­کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره نوری 24 ساعت روشنایی ، اولین کنفرانس ماهی‌شناسی ایران 
  -   مقالات چاپ شده در مجلات معتبر خارج کشور
9
مقالات چاپ شده در مجلات معتبر خارج کشور(عنوان مقاله،سال) : 
Yeganeh, S., Shabanpour, B., Hosseini, H., Imanpour, M. R., Shabani, A. 2009. An investigation of spawning effect on rancidity development of lipid and fatty acid profile in wild common carp (Cyprinus carpio) fillet during storage, International Journal of food science and technology,

 

Yeganeh, S., Mojazi Amiri, B., Alavi, S.H., 2008. Motility of Mugilcephalus L. spermatozoa in coelomic fluid, seminal fluid and saline media. Journal of Applied Ichthyology

 

Yeganeh, S., 2011. Seasonal changes of blood serum biochemistry in relation to sexual maturation of female common carp (Cyprinus carpio), Comparative Clinical Pathology.

 

Yeganeh, S., Shabanpour, B., Hosseini, H., Imanpour, M. R., Shabani, A.,  2012. Seasonal variation of chemical composition and fatty acid profile of fillet in wild common carp (Cyprinus carpio) in Caspian Sea. Journal of Food Technology

 

Yeganeh, S., Shabanpour, B., Hosseini, H., Imanpour, M. R., Shabani, A., 2012. Comparison of farmed and wild common carp (Cyprinus carpio): Seasonal variations of chemical composition and fatty acid profile. Czech Journal of Food Sciences

 

 

 

Teimuri, M., Amirkolaie, A.K., Yeganeh, S., 2013. The effects of Spirulina platensis meal as a feed supplement on growth performance and pigmentation of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). Aquacuture, 396-399: 14-19.

 

 

 

Teimuri, M., Amirkolaie, A.K., Yeganeh, S., 2013. The effects of dietary supplement of Spirulina platensis on blood carotenoid concentration and fillet color stability in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). Accepted in Aquacuture 
  -   سمینارها و همایش های داخلی
10
سمینارها و همایش های داخلی : 
بررسی مقایسه ای ترکیبات تغذیه ای عضلات پشتی و شکمی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss  )1390

 

بررسی مقایسه ای رابطه رگرسیونی، شاخص های تمایل مرکزی و الگوی رشد در کپورماهیان (Cyprinus carpio) پرورشی و وحشی 1390

 

نقش آهک در کاهش سمیت سولفات مس بر لارو ماهی سفید 1390Rutilus frisii kutum 

 

اثرات دوره نوری بر رشد، بقا و فاکتورهای تغذیه­ای لارو قزل­آلای رنگین­کمان (Oncorhynchus mykiss)

 

1391

 

بررسی فعالیت برخی از آنزیم­های گوارشی (پپسین و تریپسین) لارو قزل­آلای رنگین­کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره نوری 10 ساعت روشنایی

 

1392

 

بررسی فعالیت برخی آنزیم­های گوارشی (پپسین و کیموتریپسین) لارو قزل­آلای رنگین­کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره نوری 4 ساعت روشنایی

 

1392

 

بررسی فعالیت برخی آنزیم­های گوارشی (تریپسین و آمیلاز) لارو قزل­آلای رنگین­کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره نوری 4 ساعت روشنایی

 

1392

 

بررسی فعالیت برخی آنزیم های گوارشی (کیموتریپسین و آلفاآمیلاز) لارو قزل ­آلای رنگین ­کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره نوری 24 ساعت روشنایی

 

1392

 

بررسی فعالیت برخی آنزیم­های گوارشی (لیپاز و آمینوپپتیداز) لارو قزل­آلای رنگین­کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره نوری 4 ساعت روشنایی

 

1392

 

بررسی فعالیت برخی آنزیم­های گوارشی (فسفاتاز قلیایی و آمینوپپتیداز) لارو قزل­آلای رنگین­کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره نوری 24 ساعت روشنایی

 

1392

 

اثر سمیت سولفات مس بر لارو ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)    

 

1389

 

اثر تیمارهای مختلف شوری (NaCl) بر رشد و بازماندگی بچه ماهیان کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella (Cuvier & Valencinnes, 1884)

 

1390

 

نقش آمین های بیوژنیک در سوسیس های تخمیری خشک 1390

 

تولید فرآورده های ماهی با استفاده از باکتریهای اسید لاکتیک 1389

 

بی هوش کننده های گیاهی طبیعی جایگزین بی هوش کننده های شیمیایی 1389

 

اثر عصاره بادرنجبویه (Melissa officinalis)در بیهوشی ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio  

 

1390

 

مروری بر روشهای تغییر جنسیت ماهیان 1390

 

مطالعه اثرات باکتری Pediococcus pentasaceus در دماهای مختلف تلقیح بر روی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی   1390

 

The anesthetic effect of valerian extract on common carp Cyprinus carpio 1391

 

استفاده از گیاهان دارویی در فرآورده های ماهی 1389

 

تاثیر رنگدانه مصنوعی آستاگزانتین بر شاخص­های رشدی و رنگ­پذیری فیله  قزل­آلای رنگین­کمان (Oncorhynchus mykiss)

 

1391 
  -   سمینارها و همایش های خارجی
11
سمینارها و همایش های خارجی : 
Anesthetic Effect Produced by Salvia officinalis Extracts on the Common carp Cyprinus carpio 2012

 

The comparison of different area (cranial, central and caudal) of Rainbow trout Oncorhynchus mykiss fillet 2011

 

Seasonal variation of pH, hydroxyproline and water holding capacity in wild and farmed Common carp (Cyprinus carpio) fillet 2011

 

 

 

سکینه یگانه، بهاره شعبانپور (راهنما)، هدایت حسینی (راهنمای مشترک)، محمدرضا ایمانپور (مشاور)، علی شعبانی (مشاور)، 1390.

 

Seasonal variation of pH, hydroxyproline and water holding capacity in wild and farmedCommon carp (Cyprinus carpio) fillet. 2nd International congress of food hygiene

 

سکینه یگانه، زیبنده مهرابی و مریم اسماعیلی. 1390.

 

The comparison of dorsal and ventral muscles in Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). 2nd International congress of food hygiene

 

سکینه یگانه، زیبنده مهرابی، فاطمه قوامی و مریم اسماعیلی. 1390.

 

The comparison of different area (cranial, central and caudal) of Rainbow trout Oncorhynchus mykiss fillet. 2nd International congress of food hygiene

 

 

 

سکینه یگانه، پریسا ملکی. 1391.

 

Anesthetic Effect Produced by Salvia officinalis Extracts on the Common carp Cyprinus carpio.

 

world academy of science, engineering and technology. Singapore 
  -   برگزاری کارگاههای تخصصی داخل کشور
12
برگزاری کارگاههای تخصصی داخل کشور : 
First Regional Workshop on Techniques for Enrichment of Live Food for Use in Larviculture.2005. March ,2005, Urmia, Iran

 

Workshop on Sturgeon Sperm Cryopreservation. 2005. 5th International Symposium on Sturgeon, May,  2005, Ramsar, Iran

 

Workshop on Sturgeon Sexing and Gonad staging. 2005. 5th International Symposium on Sturgeon, May,  2005, Ramsar, Iran

 

 

اولین کارگاه آموزشی کاربرد روش ایمونوهیستوشیمی در مطالعات تنظیم یونی ماهیان. 1391. دانشگاه تربیت مدرس، نور

 

 

The ISO 22000:2005 compliance training course. 2011. Tehran

 

 

دوره مقدماتی آشنایی با فناوری نانو (مفاهیم و کاربرد). 1390. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

 

 

Biotechnology & Invitro production of secondary metabolites. 2012. Sari Agricultural Sciences and Natural Resources 

  
  -   کتابهای چاپ شده
13
کتابهای چاپ شده : 
 
  -   عضویت در انجمنهای علمی ،آموزشی،فرهنگی و ...
14
عضویت در انجمنهای علمی ،آموزشی،فرهنگی و ... : 
عضو انجمن حفاظت از ماهیان خاویاری (World Sturgeon Conversion Society) انجمن آبزی¬پروری ایران انجمن ماهی شناسی ایران 

  
  -   سوابق اجرائی
15
سوابق اجرائی : 
طراحی سئوال آزمون مقطع کارشناسی ارشدرشته شیلات

 

هیئت علمی گروه شیلات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، مازندران 1388 به‌بعد

  
  -   توضیحات
16
توضیحات : 
برگزیده آیین­نامه دانش­آموخته برتر آموزشی، پژوهشی و نوآوری در بنیاد ملی نخبگان و دریافت اعتبار پژوهشی دکتر کاظمی آشتیانی ویژه استادیاران جوان از سوی بنیاد ملی نخبگان