ارتقاء ضریب تاثیر دو مجله دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

تعداد مشاهده : 261
صفحه نخست » Uncategorized » ارتقاء ضریب تاثیر دو مجله دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

ارتقاء ضریب تاثیر دو مجله دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از دکتر عزیزی مدیر اجرایی نشریات دانشگاه، ضریب تاثیر دو مجله دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری ارتقاء یافت.

مدیر اجرایی نشریات دانشگاه اظهارداشت: مجله پژوهشنامه مدیریت حوزه آبخیز از مجلات علمی پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در آخرین لیست ضریب تاثیر (IF) که بوسیله پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)  به تازگی اعلام شده است ضریب تاثیر ۰/۲۱۶ را دریافت کرده است که نسبت به ضریب تاثیر قبلی (۰/۱۲۵) ارتقاء خیلی خوبی داشته است.

دکتر عزیزی ادامه داد: مجله راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی از مجلات علمی ترویجی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری نیز در آخرین لیست ضریب تاثیر (IF) که بوسیله پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) به تازگی اعلام شده است برای نخستین بار ضریب تاثیر دریافت کرده است که ضریب تاثیر نسبتا خوب ۰/۱۰۷ می‌باشد.

وی در پایان افزود: از همکاری متعهدانه کارشناس مجلات و سردبیران این نشریات که موجب تسریع در پیشرفت علمی و ارتقای این نشریات گردیدند کمال تشکر و قدردانی را بعمل می آورم و از خداوند منان توفیق روز افزون برایشان مسئلت می نمایم.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (هنوز امتیازی داده نشده)