از بودن در این دانشگاه و در کنار دانشجویان واقعا لذت می برم

تعداد مشاهده : 54
صفحه نخست » Uncategorized » از بودن در این دانشگاه و در کنار دانشجویان واقعا لذت می برم

مصاحبه با دانشجوی آلمانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری از بودن در این دانشگاه و در کنار دانشجویان واقعا لذت می برم

به گزارش روابط عمومی، در راستای تفاهم نامه همکاری های علمی و پژوهشی  بین دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری  و  دانشگاه اوستفالیا آلمان، ماروین بهرنز دانشجوی آلمانی برای اجرای طرح خود در دانشگاه مشغول به فعالیت شده است.

مصاحبه ای توسط روابط عمومی با دانشجوی آلمانی دانشگاه صورت گرفت که متن مصاحبه به شرح ذیل می باشد:

لطفا خودتان را معرفی بفرمایید؟

اسم من ماروین بهرنز است ودانشجوی ترم هفتم  کارشناسی، رشته مدیریت آب و خاک در دپارتمان مهندسی عمران دانشگاه اوستفالیای کشور آلمان و ۲۴ سال سن دارم ، و با توجه به ارتباطی که بین دانشگاه ها وجود داشت الان در ایران هستم.

کی وارد ایران شدید؟

بیست و چهارم سپتامیر از برلین به تهران و با همراهی یکی از دوستانم به ساری اومدم.

این مدتی که وارد ایران شدید تعاملتون با دانشجویان دانشگاه چگونه بوده است؟

تجربه خیلی خیلی خوبی با دانشجویان داشتم. واقعا برخوردشان دوستانه و مهربانانه است، خیلی مهمان نواز و کلا بسیار عالی هستن و طی این دو هفته ای که در ایران هستم از بودن در این دانشگاه و در کنار دانشجویان واقعا لذت می برم.

چرا دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری را انتخاب کردید؟

در اصل به خاطر ارتباطی که با دانشگاه آلمان وجود داشته و همچنین من دو سال پیش از این دانشگاه بازدید داشته ام. بنابراین با توجه به شناختی که وجود داشت و همچنین با توجه به همکاری هایی که بین دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و دانشگاه اوستفالیای آلمان انتخاب برای من کمی راحت تر بود.

چرا این رشته را انتخاب کردید؟

این رشته تحصیلی در کشور من خیلی مهم و کاربردی است و موضوعاتی که در این رشته مورد بحث و آنالیز قرار میگیرد در ایران و هم در آلمان بسیار مهم است. در واقع به مسائل کاربردی خاک و آب در محیط اطرافمون در طبیعت می پردازد که من خیلی دوست دارم و به همین دلیل موضوعی هم در این خصوص انتخاب کردم که در حال حاضر در ایران دارم روی آن کار می کنم.

آیا در طی این مدت توانستید تجربه ای کسب کنید که بتوانید در کشورتان آلمان مورد استفاد قرار دهید؟

بله، تجربه های خیلی خوبی در زمینه های اجتماعی، فرهنگی و آشنایی به زبان دیگر، آشنایی با رسوم و سنت ها و در زمینه های علمی هم با برخی مسائل کاربردی آشنا شدم.

آیا در در طی این این چند مدت از امکانات و سرویس دهی دانشگاه و خوابگاه راضی هستید؟

بله، البته با آلمان کمی متفاوت هست اما برای من همه چیز خیلی خوبه. امکانات در مقایسه با آلمان قدری متفاوت تر ولی همه چیز عالیه مثل خوابگاه و باشگاه واقعا لذت می برم.

آیا برنامه ای برای ادامه تحصیل در مقطع بالاتر در ایران دارید؟

در حال حاضر باید بگم خیر ولی قصدم در آینده ادامه تحصیل و پیشرفت در مقطع کارشناسی ارشد هست ولی باید ابتدا به آلمان برگردم و ببینم چه اتفاقی خواهد افتاد.

در پایان اگر صحبتی با دانشجویان ایرانی و مسئولین دانشگاه دارید بفرمایید.؟

تشکر می کنم از وقت و فرصتی که به من داده شد و در این مدت توانستم تجربه های خوبی کسب کنم، در واقع این فرصت ایجاد شده برای من خیلی جذاب و جالب و لذت بخش است و خیلی راضی هستم که اینجا هستم و این خیلی عالی است.

پیشنهاد یا انتقادی دارید؟

البته باید گفت که اختلاف فرهنگی وجود دارد و در بعضی زمینه ها در قیاس با آلمان متفاوت است ولی دانستن آن ها برای من خیلی هیجان انگیز و جالبه و می دانم که تجارب خوبی پیدا خواهم کرد.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (هنوز امتیازی داده نشده)