تعداد مشاهده : 169
صفحه نخست » گزارش تصویری » نشست اعضای شورای صنفی دانشجویان و تشکل های دانشجویی با  مهندس یزدان مهر رییس صندوق رفاه دانشجویان کشور

به گزارش روابط عمومی، نشست اعضای شورای صنفی دانشجویان و تشکل های دانشجویی با  مهندس یزدان مهر مشاور وزیر و رییس صندوق رفاه دانشجویان کشور با حضور دکترتیموری رییس دانشگاه، دکترتمرتاش معاونت دانشجویی در دفتر ریاست برگزار شد.

آقای طالبی مدیر امور دانشجویی دانشگاه در این زمینه گفت: در این نشست مسائلی که اجرا شدن آن ها می تواند موجب افزایش رفاه دانشجویان گرامی دانشگاه شود مطرح شد.

مدیر امور دانشجویی افزود: برای برطرف کردن سریع تر مشکلات تصمیم بر آن شد تا با برنامه ریزی مناسب پس از رایزنی با صندوق رفاه دانشجویان کشور و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  اقدامات لازم و موثر انجام پذیرد.

همچنین گفتنی است مهندس یزدان مهر از امکانات رفاهی دانشگاه بازدید به عمل آورد.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (هنوز امتیازی داده نشده)