تعداد مشاهده : 2
صفحه نخست » اخبار و رویدادها » برگزاری نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و پارک های علم و فناوری مناطق دو، پنج و شش کشور در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری منطقه ۲ کشور خبر داد:

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، اولین نشست تخصصی سه جانبه مدیران روابط عمومی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و پارک های علم و فناوری مناطق دو، پنج و شش کشور هم زمان با برگزاری شانزدهمین نشست تخصصی مدیران روابط عمومی دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری منطقه دو کشور، در روزهای چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه ۱۷، ۱۸ و ۱۹ مردادماه به میزبانی دبیرخانه شورای هماهنگی روابط عمومی دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری منطقه ۲ کشور در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار می گردد.

حسین یحیی زاده مدیر روابط عمومی دانشگاه مازندران و دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری منطقه ۲ کشور با اعلام این خبر افزود: در این نشست که دکتر عبداللهی نژاد، مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در آن حضور خواهد داشت، در خصوص بررسی راه های ایجاد هم افزایی و هم گرایی بیشتر میان مناطق برای استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های یکدیگر و همچنین تشکیل کارگروه های عملیاتی در شورای هماهنگی روابط عمومی ها بحث و تبادل نظر خواهد شد.

لازم به یادآوری است: در حاشیه این نشست، کارگاه آموزشی با عنوان”تهیه و تنظیم خبر(سطح مقدماتی)” نیز برگزار می شود.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (هنوز امتیازی داده نشده)