تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه و انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران امضاء شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفاهمنامه همکاری به منظور گسترش همکاری های علمی، آموزشی، پژوهشی و بهرهگيری از توانایی ها و قابليت های فنی و تخصصی و ظرفيت های دو طرف، این تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه و انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران امضا شد.
دکتر مریم قربانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بیان نمود: هدف از این تفاهمنامه استفاده از تواناییهای فناوری و پژوهشی طرفین جهت برطرف کردن نیازهای متقابل بوده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گفت: در تفاهم نامه با انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران موضوعات شناخت نیازهای پژوهشی و فناوری در زمینه های کاری مشترک و الویت بندی آنها، همکاری در زمینه استفاده از امکانات، آزمایشگاه ها و تجهیزات طرفین جهت انجام پروژه ها و طرح های تحقیقاتی، برگزاری دوره های مشترک تخصصی برای طرفین، همکاری در کارآموزی دانشجویان و همکاری در برگزاری کارگاه ها، همایش های علمی در سطوح ملی، منطقه ای و بین المللی با رعایت ضوابط و مقررات طرفین مورد تفاهم قرار گرفته است.





