حضور اعضای موسسه تحقیقات اکولوژی و جغرافیایی شین جیانگ در دانشگاه

تعداد مشاهده : 341
صفحه نخست » اخبار و رویدادها » حضور اعضای موسسه تحقیقات اکولوژی و جغرافیایی شین جیانگ در دانشگاه

حضور اعضای موسسه تحقیقات اکولوژی و جغرافیایی شین جیانگ در دانشگاه

به گزارش روابط عمومی، پروفسور تیان، پروفسور یامینگ لیو و ون جیانگ اعضای موسسه تحقیقات اکولوژی و جغرافیای شین جیانگ وابسته آکادمی علوم چین در دانشگاه علوم کشاورزی حضور یافتند.

گفتنی است این هیات در نشستی با حضور دکتر تیموری رییس دانشگاه و دکتر شاهنظری مدیر ارتباط با صنعت و دکتر مسعودیان مدیر روابط بین الملل و دکتر سلیمانی رییس پژوهشکده سنجش از  دور و دکتر نادی عضو هیات علمی گروه مهندسی آب در مورد راه های افزایش تبادلات آکادمیک و همکاری های فی مابین  به بحث و تبادلات نظر پرداخته شد.

در نشست مقرر شد در گام اول در جهت شروع همکاری، این مرکز تحقیقاتی از تعداد از دانشجویان مقطع دکترای دانشگاه در فرصت مطالعاتی به کشور چین حمایت مالی به عمل آورد.

همچنین این هیات از پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری و مزارع آموزشی دانشگاه بازدید به عمل آورد و در ادامه پروفسور تیان در کارگاه آموزشی در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی زراعی با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان سخنرانی خود را با موضوع گیاهان شوردوست و استفاده از آن در مناطق خشک شین جیانگ  چین ارایه داد.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 نظر, متوسط: 3٫00 از 5)